Ultimate Ulster - 6 dagen


Reisschema: 2x Belfast, 2x Derry, 1x Belfast

Hoogtepunten: Titanic Belfast, Crumlin Road Gaol, Bushmills Distillery, Free Derry Corner 

3713

Dag 1

Aankomst in Ierland, u rijdt naar Belfast. U verblijft drie nachten in een accommodatie in de omgeving van Belfast.
 


 

U overnacht in: Belfast (N-IRL)

3713

Dag 2

Vandaag rijdt u een spectaculaire route langs de Oostkust en door de Mourne Mountains. Via de zogenaamde 'Gold Coast' (vanwege de vele rijke Ieren die hier wonen) rijdt u naar de bloeiende kustplaats Bangor. Vervolgens rijdt u een prachtige route zuidwaarts van Newcastle naar Newry. Vanuit hier doorkruist u de Mourne Mountains, welke tot de hoogste van Noord-Ierland behoren. 
 

U overnacht in: Belfast (N-IRL)

3713

Dag 3

Een hele dag om Belfast en omgeving te ontdekken. Bezoek Titanic Belfast, de grootste Titanic visitor experience ter wereld, ga mee op tour door de Victoriaanse gevangenis Crumlin Road Gaol of neem een Black-Taxi tour langs de protestantse en christelijke wijken, waar de muurschilderingen herinneren aan Belfast's donkere dagen. 
 

U overnacht in: Belfast (N-IRL)

3711

Dag 4

Vanuit Belfast gaat u naar de Noordkust en rijdt u de spectaculaire kustroute met bezienswaardigheden zoals de wereldberoemde steenformatie “Giant’s Causeway” en de Bushmills Distillery, de oudste distilleerderij ter wereld. Vanuit hier rijdt u naar Derry. U verblijft drie nachten in een accommodatie in de omgeving van Derry.
 

U overnacht in: Derry (N-IRL)

3711

Dag 5

Een hele dag om Derry te ontdekken. Met bezienswaardigheden zoals de Derry City Walls, het met awards bekroonde Tower Museum, de Free Derry Corner en het Bloody Sunday Memorial, biedt Derry een volledig overzicht van de veelbewogen Noord-Ierse geschiedenis.

 

U overnacht in: Derry (N-IRL)

3711

Dag 6

Vandaag maakt u een dagtrip naar het gebied rondom Enniskillen met zijn lieflijke meren en de ongerepte County Donegal, de meest geïsoleerde County in Ierland. In het Ulster American Folk Park maakt u kennis met 3 eeuwen van emmigratie vanuit Ierland. 

 

U overnacht in: Derry (N-IRL)

Dag 7

Terugreis.
 

Voeg toe aan Digg Voeg toe aan Facebook 
   Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan Twitter 
Copyright