Best of the Southwest - 7 dagen


Reisschema: 1x Bristol, 1x Barnstaple, 2x St Austell, 2x Torquay

Hoogtepunten: Bath, Glastonbury, Exmoor National Park, Bodmin Moor, de prachtige stranden van Cornwall, Buckland Abbey, Dartmoor National Park

4181

Dag 1

Aankomst in Zuidwest Engeland, u rijdt naar Bristol. U verblijft één nacht in een accommodatie in de omgeving van Bristol. 

U overnacht in: Bristol

4183

Dag 2

De route van vandaag voert langs het mondaine stadje Bath, bekend vanwege de thermische bronnen, en Glastonbury, plaats waar de legendarische Koning Arthur zou zijn begraven. U eindigt in het Exmoor National Park, met zijn heide, bossen en valleien een waar wandelparadijs. U verblijft één nacht in een accommodatie in de omgeving van Barnstaple, aan de rand van het park. 
 

U overnacht in: Barnstaple

4186

Dag 3

Vandaag rijdt u door het graafschap Cornwall, dat bekend staat om zijn rijke Keltische erfgoed. De route voert langs de Bodmin Moor, een prachtig natuurgebied. Vanaf de hoogste toppen heeft u een spectaculair uitzicht over het omliggende landschap met ruïnes, staande stenen en oude boerderijen. U verblijft twee nachten in een accommodatie in de omgeving van St. Austell. 
 

U overnacht in: St. Austell

4186

Dag 4

Vanuit St. Austell kunt u een prachtige rondrit maken door de uiterste punt van Cornwall. Een prachtig gebied met een stenen monumenten, glooiende heuvels en prachtige stranden.


 

U overnacht in: St. Austell

3952

Dag 5

Vanuit St. Austell rijdt u naar Torquay. Onderweg komt u langs het rustige en welvarende marktstadje Tavistock, de prachtige 13e eeuwse Buckland Abbey en de bruisende havenstad Plymouth. U verblijft twee nachten in een accommodatie in de omgeving van Torquay.

 

U overnacht in: Torquay

3952

Dag 6

Torquay ligt aan de rand van het Dartmoor National Park. Het park bestaat uit prachtig heidelandschap met granieten heuvels en biedt alle gelegenheid voor een ontspannen dag. U kunt ook een bezoek brengen aan de juweeltjes van steden in de omgeving, zoals Totnes en Dartmouth, waar u zich kunt onderdompelen in de rijke cultuur en geschiedenis. 
 

U overnacht in: Torquay

Dag 7

Terugreis
 

Voeg toe aan Digg Voeg toe aan Facebook 
   Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan Twitter 
Copyright