Southern England - 5 dagen


Reisschema: 1x Royal Tunbridge Wells, 1x Portsmouth, 1x Brighton, 1x Hastings

Hoogtepunten: Canterbury Cathedral, het platteland van Kent, South Downs National Park, Brighton Pier, Royal Pavilion, Hastings Castle

4195

Dag 1

Na aankomst in Engeland rijdt u naar de stad Canterbury, bekend vanwege het Middeleeuwse karakter van de binnenstad en de wereldberoemde Kathedraal, welke de oudste van Engeland is. Via het lieflijke platteland van Kent met zijn weelderige tuinen rijdt u naar Royal Tunbridge Wells. U verblijft 1 nacht in een accommodatie in de omgeving van Royal Tunbridge Wells.
 

U overnacht in: Royal Tunbridge Wells

20003

Dag 2

Vanuit Kent rijdt u dwars door Sussex waarbij u talloze charmante en typisch Engelse dorpjes passeert. U kunt vandaag ook een daguitstapje naar Londen maken. U doorkruist het South Downs National Park, geopend in 2011. Het park is een paradijs voor wandelaars, met de meeste wandelpaden van alle nationale parken in Engeland. U arriveert in het dynamische Portsmouth, een havenstad met een rijke maritieme geschiedenis.

U overnacht in: Portsmouth

4207

Dag 3

U toert via de zuidkust van Engeland weer in oostelijke richting waarbij u vele interessante kustplaatsjes kunt bezoeken en kunt genieten van de beste en originele Engelse 'Fish & Chips'! U komt aan in de populairste badplaats van Groot-BrittanniĆ«, Brighton, bekend vanwege de Brighton Pier en het 19e eeuwse Royal Pavilion.

 

U overnacht in: Brighton

4194

Dag 4

Vanuit Brighton rijdt u verder langs de zonnige zuidkust en komt u in de kustplaats Hastings, bekend vanwege de 'Slag om Hastings' uit 1066 waarbij Willem de Veroveraar met 7000 man voet aan wal zette en de laatste Saksische koning versloeg. In Hastings kunt u een bezoek brengen aan Hastings Castle, of duik in de geschiedenis van de visserij en scheepvaart met een bezoekje aan het Shipwreck Museum en Fishermen's Museum.

U overnacht in: Hastings

Dag 5

Terugreis

Voeg toe aan Digg Voeg toe aan Facebook 
   Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan Twitter 
Copyright