Gastenboek: ook uw reactie is van harte welkom!

Beste medewerker(s) van het CelticTours team,

Dankzij jullie is onze vakantie naar Schotland goed verlopen. Alles was tot in de puntjes geregeld waardoor we ons zelf geen zorgen hoefden te maken over het boeken van overnachtingen.  
De organisatie deelde heel wat informatie met ons wat betreft bezienswaardigheden, waardoor we zelf minder zoekwerk hadden. De accommodaties die door jullie werden geboekt waren erg luxueus en daar bovenop zat het weer nog goed mee, dus hebben we met volle teugen kunnen genieten van het prachtige Schotland. Hierbij geven wij een dikke pluim aan CelticTours! 

Nogmaals super bedankt voor deze geweldige reis!

Sonja en Elien

Betreft de rondreis "Most of Scotland", met 2 personen van 20 aug t/m 31 aug 2018

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste medewerkers van CelticTours, wij hebben super genoten van onze vakantie! Het was een ontdekking van Schotland die héél goed meegevallen is. Ook met de kinderen van 10 en 13j. We moeten ook zeggen dat we geluk gehad hebben met het weer (was warmer dan normaal en als het regende zaten we meestal in de auto). 

De West-highlands vonden we het mooiste en indrukwekkends. De eerste herberg aan het loch was geweldig. Eigenlijk waren alle accommodaties in orde. Geen grote luxe, maar proper en comfortabel. De tips onderweg waren ook heel goed, maar soms iets te summier uitgelegd. De Military Tatoo in Edinghburg is ook de moeite om te vermelden.

We hebben echt het gevoel dat we gans Schotland gezien hebben, maar dat is natuurlijk niet zo. Bedankt voor de organisatie !

Dimitri & Catharine

Betreft een 10-daagse rondreis "All of Scotland", met 2 volwassenen en 2 kinderen van 07 aug t/m 17 aug 2018

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste Linda en het CelticTours Team,

Afgelopen maandag terug gekomen van onze aangepaste (motor) rondreis All of Ireland. Met slechts 1,5 dag met soms wat motregen een onvergetelijke rondrit gemaakt door het wonderschone Ireland!!
Alle boekingen van de hotels, B&B 's en Ferry's waren helemaal in orde. 
In Kenmare werd Miriam (Melrose B&B) helaas geconfronteerd met lekkage op onze kamer door de die dag gevallen regen, zij heeft zelf voor ons vervanging gezorgd bij haar neef 's B&B.
Het ene B&B had wat meer charme dan de andere maar had, zoals aangevraagd, altijd een goede parkeer plaats voor de motoren!! En indien bij of in een stad op loopafstand een goede drink en/of eet gelegenheid!!

Met o.a. met behulp van jullie routebeschrijving van de standaardreis en de info van https://www.ireland.com/nl-nl/ de routes gemaakt voor onze Garmin Gps 'n. 
Met op een aantal km 's na net geen 4500 Km was het een gigantische ervaring voor ons beiden!! M.a.w. dank voor het regelen van alles en we hopen in de toekomst nogmaals van jullie diensten gebruik te mogen maken! En dan nu nog even de ruim 1100 foto's en 800 telefoon foto's uitsorteren :-)

Nogmaals dank en met vriendelijke groet,
Erik en Peter

Betreft een aangepaste motorrondreis "All of Ireland", met 2 volwassenen van  09 juni t/m 24 juni 2018

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste CelticTours team,

We hebben een fijne reis gehad. Alles prima verlopen en we hebben zeer mooie landschappen gezien. Wat vooral luxueus overkwam waren de hotelkamers: kraaknet en groot! Er waren zelfs een paar keer twee dubbele bedden! Een kleinere kamer in MacKeys Pitlochry was dan wel knus en gezellig.

Alle hotels waren prima bereikbaar en het onthaal was vriendelijk en behulpzaam. In Glasgow werden parkeertickets voorzien en in Inverness werden parkeersuggesties gedaan. In Fort William was een vervroegd ontbijt op de kamer geen enkel probleem. We kunnen geen enkel minpuntje opnoemen: alles was 100% in orde.

Luc en Alice - Gent

Betreft de rondreis "All of Scotland", met 2 volwassenen  van 04 sept t/m 15 sept 2018

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste Linda en team van Celtic tours,

wij hebben  genoten van onze auto rondreis door Noord Spanje. Alles was door jullie perfect geregeld

  • Hotels waren heel goed tot uitstekend
    De ligging van de hotels was ook prima
  • Bij inchecken hotels waren er nooit problemen alles verliep zeer snel
  • De route beschrijving en de bezienswaardigheden waren goed omschreven.
    Wij hebben wel bij een langer verblijf, de dag van niet verplaatsen, meestal gebruikt om te rusten en het stadje waar wij waren te verkennen.

Wat een mooi gedeelte van Spanje, mooi in de zin van cultuur en wat een mooie natuur. Verder eigenlijk onbekend bij velen. De tip om geen B&B te boeken maar hotels was heel goed. In dit gedeelte van Spanje kan je je niet altijd redden met Engels, waardoor je ook hele leuke dingen meemaakt. De complimenten.   

Marij en Ton van Bemmel

Betreft de rondreis 16 daagse – rondreis ‘Spanje: Noord en Noordwest’ van 3 juli/19 juli 2018, 2 personen.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hallo Linda en collega’s, we hebben een fantastische reis gehad! Goed verzorgd door jullie! Enorm genoten van de wisselende Schotse landschappen, de ontmoetingen en het eten. De eerste avond in Callander was echt een feest door de live music en de sfeer in het kleine huiskamer cafe.

Kleine kanttekening: Fort William had wat ons betreft 1 nacht mogen zijn en op Skye 2 nachten i p  v andersom. Een volgende keer liever 2 bedden op de grond op de boot i p v een stapelbed. Maar dat zijn details. Well Done!!!

Bedankt en wie weet tot een volgende keer, Ronald en Els 

Betreft de rondreis "All of Scotland", met 2 volwassenen  van 22 aug  t/m 5 sept 2018

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hallo CelticTours.

We zijn alweer vijf dagen terug uit Ierland. We hebben een fantastische reis gehad. Wat is Ierland toch een prachtig land. En het weer was uitstekend: we hebben onze jassen helemaal niet nodig gehad.

Alles was goed geregeld door jullie. Vanaf de boot in IJmuiden tot en met de boot naar Hoek van Holland.

Het guesthouse in Londonderry, de Iona Inn, viel ons een beetje tegen. Het voordeel was wel dat het op loopafstand van de stad was.

Het hotel dat jullie voor onze veertigjarige trouwdag hadden gereserveerd was geweldig!

Ook de B&B in Westport was geweldig! Prachtig huis, heerlijk ontbijt en superlieve gastvrouw.

Namens ons allen: hartelijk dank!

Wim, Dinie, Esther en Astrid

Betreft een 15-daagse rondreis "All of Ireland", incl overtochten van 28 juni t/m 10 juli 2015

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voeg toe aan Digg Voeg toe aan Facebook 
   Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan Twitter 
Copyright