Stuur ons een vraag via e-mail
Stel ons een vraag via Whatsapp
Bel ons op +31 (0)13 590 49 85
"De online reisspecialist voor autorondreizen naar Keltische bestemmingen"
All of Ultimate Ulster - 10 dagen
Ierland
All of Ultimate Ulster - 10 dagen
  • Bekijk reisschema per dag
  • Voeg dag toe of kort reis in
  • Kies andere / extra locaties
  • Kies accommodatietype
Of
  • Bereken de prijs van jouw reis
  • Kies vertrekdatum
  • Kies accommodatie- en kamertype
  • Vrijblijvend en onbeperkt

Reisschema: 1x nacht Belfast, 2x nachten Mourne Mountains, 2x nachten Noordkust regio, 2x nachten Derry, 1x nacht Omagh, 1x nacht Belfast

Hoogtepunten: Mourne Mountains, Giant's Causeway, the Gobbins, Carrick-a-Rede Rope Bridge, Bushmills Distillery, Titanic Belfast

Prijs vanaf

Ontdek alles dat Ulster (Noord-Ierland) te bieden heeft met deze complete rondreis! U komt langs bruisende steden als Derry en Belfast, waar u kunt genieten van de sfeer en geschiedenis. Ook oogverblindend natuurschoon is opgenomen in deze reis, met de Giant's Causeway als hoogtepunt. Kortom, een perfecte rondreis langs alle hoogtepunten van Noord-Ierland. 

Dag 1

Aankomst in Noord-Ierland. U verblijft één nacht in een accommodatie in de omgeving van Belfast.

U overnacht in: Belfast (N-IRL)

Dag 2

Vandaag rijdt u van Belfast naar de Mourne Mountains, welke tot de hoogste van Noord-Ierland horen. Hierbij komt u langs de 'Gold Coast', zo geheten vanwege de vele rijke Ieren die hier wonen. U komt langs de bloeiende badplaats Bangor en vervolgens rijdt u een prachtige route zuidwaarts langs de 5 km lange stranden van Newcastle naar de Mourne Mountains. U verblijft twee nachten in een accommodatie in de Mourne Mountains regio.

U overnacht in: Mourne Mountains (NI)

Dag 3

U heeft vandaag een volle dag om de Mourne Mountains te verkennen. Wandelfanaten kunnen hier hun hart ophalen op een van de vele wandelingen. Daarnaast komt u langs de Ring of Gullion, een gebied dat bekroond is met de award 'Area of Outstanding Natural Beauty'.  

U overnacht in: Mourne Mountains (NI)

Dag 4

Vandaag verlaat u de Mourne Mountains en rijdt naar de noordkust. Onderweg kunt u een bezoekje brengen aan de Gobbins, waarbij u een spectaculaire wandeling langs de kliffen maakt, of ga naar Glenarriff Forrest Park en vergaap u aan al het natuurschoon. U verblijft twee nachten in een accommodatie aan de noordkust.

U overnacht in: Noordkust regio (N-IRL)

Dag 5

U heeft vandaag de hele dag om van de noordkust te genieten. De wereldberoemde steenformatie Giant's Causeway mag daarbij niet ontbreken! Waaghalzen kunnen hun hart ophalen bij de Carrick-a-Rede Rope Bridge, een hangbrug die tussen twee kliffen en boven de woeste zee hangt. 

U overnacht in: Noordkust regio (N-IRL)

Dag 6

Vandaag rijdt u van de noordkust naar Derry. Voordat u de noordkust verlaat kunt u de oudste whiskey distilleerderij van de wereld nog bezoeken, de Bushmills Distillery. U verblijft 2 nachten in een accommodatie in de omgeving van Derry.

U overnacht in: Derry (N-IRL)

Dag 7

U heeft vandaag de hele dag om Derry verder verkennen. U kunt zich verdiepen in de geschiedenis van de stad met een bezoekje aan de City Walls of het Museum of Free Derry, of bewonder de gotische architectuur van de Guildhall.  

U overnacht in: Derry (N-IRL)

Dag 8

De route van vandaag gaat van Derry naar Omagh. U kunt een bezoek brengen aan het Ulster American Folk Park, dat u laat kennismaken met 3 eeuwen emmigratie vanuit Ierland. U verblijft één nacht in een accommodatie in de omgeving van Omagh. 

U overnacht in: Omagh (N-IRL)

Dag 9

Vanuit Omagh gaat u richting Belfast. Hierbij komt u langs Lough Neagh, het grootste meer van Ierland. Aangekomen in Belfast kunt u de stad verkennen met een Black Taxi Tour, die u mee langs de katholieke en protestantse wijken neemt, of bezoek Titanic Belfast en leer meer over de geschiedenis van dit beroemde schip. U verblijft één nacht in een accommodatie in de omgeving van Belfast.

U overnacht in: Belfast (N-IRL)

Dag 10

Terugreis

 

Voorbeeld accommodaties

Wilt u meer informatie over de accommodatietypes die wij bieden? Klik op de link en u krijgt een heel goed beeld van de accommodaties waarmee wij samenwerken.

Boek direct je reis!

Liever een ander reisschema? Bekijk dan onderstaande rondreizen:

All of Ireland - 15 dagen
Ultimate Ulster Nature - 6 dagen
Informatie
Update cookie voorkeuren

Powered by Content Power