Stuur ons een vraag via e-mail
Stel ons een vraag via Whatsapp
Bel ons op +31 (0)13 590 49 85
"De online reisspecialist voor autorondreizen naar Keltische bestemmingen"
Brexit & Coronavirus
Brexit & Coronavirus

Coronavirus - COVID-19

!!! Boek nu veilig uw reis met onze aangepaste COVID-19 reis;- en annuleringsvoorwaarden!!!

Tot 30 juni 2021 bieden we de mogelijkheid om onze reizen te boeken tegen onze tijdelijke reis-; en annuleringsvoorwaarden. Kort gezegd komt het erop neer dat u de reis kunt boeken zonder aanbetaling en u de volledige betaling pas 4 weken voor vertrek dient te voldoen. Mocht u of wij de reis voor die tijd moeten annuleren ivm Covid-19 restricites dan is het annuleren dus kosteloos.

Voor meer informatie zie => 

Houdt u er rekening mee dat de nieuwe voorwaarden alleen van toepassing zijn bij COVID-19 gerelateerde situaties waarbij de reis niet kan/mag worden uitgevoerd. CelticTours hanteert hiervoor de richtlijnen, adviezen en verplichtingen van het SGR/ ANVR (zie: https://sgr.nl), het Ministerie van Buitenlandse zaken (zie: https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen) en lokale overheden. Een annulering om andere reden valt onder de normale annuleringsvoorwaarden.

CelticTours probeert deze webpagina zo actueel mogelijk te houden en wijzigingen zo snel mogelijk door te voeren. Mocht u dringende vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon, WhatsApp of mail. 

Kan ik veilig naar de bestemmingen van CelticTours reizen?

CelticTours hanteert de richtlijnen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de lokale richtlijnen vwb uitgaand en inkomend toerisme. Voor actuele informatie verwijzen we graag naar de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken, via =>

Wat als een bestemming van CelticTours een negatief reisadvies krijgt? 

In het geval dat een bestemming van CelticTours een negatief reisadvies krijgt zal CelticTours direct alle reizen naar deze bestemming online blokkeren. Voor klanten die reeds een reis geboekt hebben geldt dat we zsm contact op zullen nemen per mail, telefoon of WhatsApp om de mogelijkheden tot omboeken, uitstellen en/of annuleren van de reis te bespreken. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Heeft u al een reis geboekt en wilt u deze annuleren? 

Het annuleren van een reis - waarvoor geen negatief reisadvies voor de bestemming geldt - valt onder onze normale annuleringsvoorwaarden, zie => 

Dekt mijn annuleringsverzekering de kosten? 

Niet in alle gevallen. Wij adviseren u de voorwaarden van uw annuleringsverzekering na te kijken en eventueel contact op te nemen met de verzekeraar.

BREXIT - Wat moet je weten voor een reis naar Groot-Brittannië na de Brexit

Tot 1 oktober 2021 verandert er niets voor bezoekers aan het Verenigd Koninkrijk vanuit de Europese Unie. Tot die datum van 1 oktober kun je het land bezoeken met een ID-kaart en heb je geen visum nodig.

Na 1 oktober 2021 vervalt de Europese ID-kaart als geldig reisdocument voor een bezoek aan het Verenigd Koninkrijk. Je kunt het land na deze datum alleen bezoeken met een geldig paspoort. Je kunt naar Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland reizen met een paspoort dat minder dan zes maanden geldig is. Het paspoort moet geldig zijn tot en met de dag van je terugreis.

Je kunt als burger van de EU naar het Verenigd Koninkrijk reizen voor vakanties en korte bezoeken zonder visum. In de meeste gevallen mag je dan tot maximaal zes maanden blijven. Je kunt binnen die zes maanden ook meerdere keren het Verenigd Koninkrijk bezoeken, maar je mag niet in het Verenigd Koninkrijk wonen met behulp van meerdere of herhaalde korte bezoeken. Je mag niet werken in het Verenigd Koninkrijk en je hebt geen toegang tot publieke diensten. Op dit moment mag je niet langer dan 30 dagen studeren in het Verenigd Koninkrijk.

Komt er een ESTA-systeem waar reizigers hun gegevens moeten invullen? 

Als onderdeel van de wijzigingen die de Britse overheid tussen nu en 2025 invoert, introduceert zij op een gegeven moment ook een Electronic Travel Authorisation scheme. Dit maakt deel uit van de maatregelen om te zorgen dat alle bezoekers van tevoren de juiste reisdocumenten, toestemmingen en visa hebben die nodig zijn voor hun specifieke geval. Hou de updates over dit onderwerp in de gaten, de details volgen later.

Voor actuele informatie over dit onderwerp kunt u ook terecht bij onze partner Visit Britain, zie => of bij de website van de Rijksoverheid, zie => 

Heeft u meerdere vragen dan horen wij graag van u via info@celtictours.nl of per telefoon via 013-590 49 85/ Int. + 31 13 590 49 85.
 

Reis op maat:

Heeft u speciale reiswensen en wenst u een aanbieding op maat? Geen probleem! Wanneer u ons uw reiswensen per e-mail laten weten dan zullen we altijd binnen 2 dagen een antwoord sturen en laten we u graag zien wat de mogelijkheden zijn. Hiervoor kunt u uw reiswensen mailen naar info@celtictours.nl 

Graag tot dan!

Uw CelticTours team

Informatie

Powered by Content Power