Stuur ons een vraag via e-mail
Stel ons een vraag via Whatsapp
Bel ons op +31 (0)13 590 49 85
"De online reisspecialist voor autorondreizen naar Keltische bestemmingen"
Brexit & Coronavirus
Brexit & Coronavirus

Coronavirus - COVID-19

CelticTours probeert deze webpagina zo actueel mogelijk te houden en wijzigingen zo snel mogelijk door te voeren. Mocht u dringende vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon, WhatsApp of mail. 

Kan ik veilig naar de bestemmingen van CelticTours reizen?

CelticTours hanteert de richtlijnen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de lokale richtlijnen vwb uitgaand en inkomend toerisme. Voor actuele informatie verwijzen we graag naar de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken, via =>

Wat als een bestemming van CelticTours een negatief reisadvies krijgt? 

In het geval dat een bestemming van CelticTours een negatief reisadvies krijgt zal CelticTours direct alle reizen naar deze bestemming online blokkeren. Voor klanten die reeds een reis geboekt hebben geldt dat we  zsm contact op zullen nemen per mail, telefoon of WhatsApp om de mogelijkheden tot omboeken, uitstellen en/of annuleren van de reis te bespreken. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Heeft u al een reis geboekt en wilt u deze annuleren? 

Het annuleren van een reis - waarvoor geen negatief reisadvies voor de bestemming geldt - valt onder onze normale annuleringsvoorwaarden, zie => 

Dekt mijn annuleringsverzekering de kosten? 

Niet in alle gevallen. Wij adviseren u de voorwaarden van uw annuleringsverzekering na te kijken en eventueel contact op te nemen met de verzekeraar.

BREXIT - Tot 01 januari 2021 gelden géén reisbeperkingen voor het VK en Ierland!

Nadat op 31 januari jl. het Verenigd Koninkrijk de Europese Unie heeft verlaten geldt er een overgangsfase tot en met 31 december 2020. In deze periode blijven alle EU-regels en wetten voor de VK van kracht. Voor reizigers verandert er dus niets tot het einde van dit jaar en kunt u probleemloos het VK en Noord-Ierland bezoeken.

U kunt dus tot eind december van dit jaar gewoon met een geldig EU paspoort/ID kaart van/naar het VK reizen en ook verwachten wij geen vertragingen of extra papierwerk voor de overtochten etc. Hoe eea zal gaan veranderen na deze overgangsperiode is nu nog niet bekend maar uiteraard houden wij dit nauwlettend in de gaten. Voor 2020 geldt in ieder geval dat er tot eind december 2020 niets zal veranderen ten aanzien van het bezoeken van het Verenigd Koninkrijk en Noord-Ierland. 

Voor actuele informatie over dit onderwerp kunt u ook terecht bij onze partner Visit Britain, zie => of bij de website van de Rijksoverheid, zie => 

Heeft u meerdere vragen dan horen wij graag van u via info@celtictours.nl of per telefoon via 013-590 49 85/ Int. + 31 13 590 49 85.
 

Reis op maat:

Heeft u speciale reiswensen en wenst u een aanbieding op maat? Geen probleem! Wanneer u ons uw reiswensen per e-mail laten weten dan zullen we altijd binnen 2 dagen een antwoord sturen en laten we u graag zien wat de mogelijkheden zijn. Hiervoor kunt u uw reiswensen mailen naar info@celtictours.nl 

Graag tot dan!

Uw CelticTours team

Informatie

Powered by Content Power