Stuur ons een vraag via e-mail
Stel ons een vraag via Whatsapp
Bel ons op +31 (0)13 590 49 85
"De online reisspecialist voor autorondreizen naar Keltische bestemmingen"

Onze beste "Corona-proof" rondreizen voor 2021

Naast onze prachtige rondreizen naar Keltische bestemmingen hebben wij ook hele bijzondere rondreizen door Nederland en haar buurlanden. Deze reizen zijn speciaal samengesteld om tijdens de Corona pandemie toch te kunnen genieten van een prachtige rondreis met volop natuur, cultuur en persoonlijke vrijheid. Omdat u tijdens deze rondreizen dichterbij huis bent kunt u in het geval van een nieuwe uitbraak de reis makkelijk onderbreken en huiswaarts keren. Daarnaast selecteren we voor deze rondreizen uitsluitend accommodaties die "Corona-proof" zijn en waar u op een veilige manier volop kunt genieten van een andere omgeving. 

De Top 5 van deze reizen:

  • Nederland: Twaalf Provincies rondreis - 13 dagen => 
  • Benelux: Benelux rondreis - 8 dagen =>
  • België: Belgische kust & steden =>
  • België en Luxemburg: Belgische Ardennen & Luxemburg =>
  • Duitsland: Diverse reizen door de Moezel, Eifel en Sauerland =>

Boek nu veilig uw reis met onze aangepaste COVID-19 reis;- en annuleringsvoorwaarden:

Tot 30 juni 2021 bieden we de mogelijkheid om onze reizen te boeken tegen onze tijdelijke reis-; en annuleringsvoorwaarden. Kort gezegd komt het erop neer dat u de reis kunt boeken zonder aanbetaling en u de volledige betaling pas 4 weken voor vertrek dient te voldoen. Mocht u of wij de reis voor die tijd moeten annuleren ivm Covid-19 restricites dan is het annuleren dus kosteloos.

Voor meer informatie zie => 

Houdt u er rekening mee dat de nieuwe voorwaarden alleen van toepassing zijn bij COVID-19 gerelateerde situaties waarbij de reis niet kan/mag worden uitgevoerd. CelticTours hanteert hiervoor de richtlijnen, adviezen en verplichtingen van het SGR/ ANVR (zie: https://sgr.nl), het Ministerie van Buitenlandse zaken (zie: https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen) en lokale overheden. Een annulering om andere reden valt onder de normale annuleringsvoorwaarden.

Informatie

Powered by Content Power