Stuur ons een vraag via e-mail
Stel ons een vraag via Whatsapp
Bel ons op +31 (0)13 590 49 85
"De online reisspecialist voor autorondreizen naar Keltische bestemmingen"
Disclaimer
Disclaimer

CelticTours heeft deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, maar aanvaardt desondanks geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van foutieve en/of gewijzigde informatie.
De gegevens op deze site kunnen dan ook zonder waarschuwing worden gewijzigd. CelticTours geeft geen garanties met betrekking tot de aard en de inhoud van de informatie op de site en is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en het gebruik van de site, wordt door CelticTours uitdrukkelijk afgewezen. Tevens wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de site. Verwijzingen of verbindingen naar andere sites of bronnen die niet eigendom zijn van CelticTours zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van de site. CelticTours is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van deze sites of bronnen.

Copyright

Niets van deze website mag geheel of gedeeltelijk op welke wijze dan ook worden gereproduceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van CelticTours en eventueel andere rechthebbenden.

Op deze site zijn verschillende namen, logos en andere tekens gebruikt die beschermde woord- of beeldmerken zijn. Het betreft hier merken van CelticTours en merken van derden die CelticTours op grond van een overeenkomst met de rechthebbende partij mag gebruiken. Elk gebruik van deze merktekens of daarop gelijkende symbolen is strikt verboden, zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende tot die merken.
CelticTours respecteert het copyright/auteursrecht. Mocht u echter van mening zijn dat er desondanks toch afbeeldingen gebruikt zijn op welke een recht rust vernemen wij dit uiteraard zeer graag en zullen op uw verzoek onverwijld de afbeeldingen verwijderen, mocht blijken dat deze inderdaad per ongeluk onjuist door ons gebruikt zijn.

Informatie
Update cookie voorkeuren

Powered by Content Power