Stuur ons een vraag via e-mail
Stel ons een vraag via Whatsapp
Bel ons op +31 (0)13 590 49 85
"De online reisspecialist voor autorondreizen naar Keltische bestemmingen"
Gastenboek
Gastenboek

Voor deze nieuwe website werken wij samen met Reisgraag.nl en via onderstaande links kunt u de evaluaties bekijken of er zelf eentje schrijven. Onder de links treft u diverse beoordelingen van klanten die ons een evaluatie per mail stuurde.


Hallo Celtictours medewerkers,
Van 2 t/m 9 september hebben wij de rondreis Picardie en Normandie  gedaan. Wij hebben genoten. De hotels waren alle super schoon. Alleen het hotel in Honfleur was niet zo gezellig. Veel gezien en heel veel gebruik gemaakt van jullie reisinformatie.

Nogmaals bedankt.
Piet en Corrie
Betreft de rondreis "Normandie en Picardië", met 2 personen van 2 t/m 9 september 2019
 


Beste Linda en het CelticTours Team,

Afgelopen maandag terug gekomen van onze aangepaste (motor) rondreis All of Schotland. Met slechts 1,5 uur ‘echte’ regen vanaf de boot een onvergetelijke NorthCoastC500  rondrit gemaakt door het wonderschone Schotland! Alle boekingen van de hotels, B&B 's en ferry's waren in orde. Met behulp van jullie routebeschrijving van de standaardreis en de info die ikzelf had vergaard m.b.t. distilleerderijen, kastelen en andere bezienswaardigheden hadden we mooie GPS routes voor de motor. 

Kort samengevat blijkt na deze reis dat het gezelliger is bij een B&B of een Inn dan bij een commercieel groot Hotel,  Thurso was hierop een uitzondering. De gevraagde kamers met gescheiden bedden en een eigen badkamer waren allemaal goed, de ene met iets meer ruimte dan de andere maar altijd voldoende ruimte. Tevens was er altijd een goede plek voor de motoren.

Al met al een fijne vakantie gehad in Schotland en dat zal waarschijnlijk ook niet de laatste keer zijn die kant op. M.a.w. dank voor het regelen van alles en we hopen in de toekomst nogmaals van jullie diensten gebruik te mogen maken!

Met vriendelijke groet,
Erik en Peter
Betreft de motorrondreis "All of Scotland ", met 2 personen van 8 t/m 16 juni 2019


Goedemorgen,

Allereerst wil ik jullie bedanken voor de goede organisatie van onze Schotland reis! Wij hebben zeer genoten van onze kennismaking met dit prachtige land, hun vriendelijke inwoners en hun mooie culturen. Het was fijn logeren in alle vier verblijven die jullie voor ons geregeld hadden.  Ook de verscheidenheid tussen de logementen was heel fijn.

De te bezichtigen locaties en de te volgen routes waren prachtig.  Het bezoek aan de kleinste distilerie heeft onze zeer bescheiden kennis van de Whisky  toch wat opgekrikt! We hebben wel veel miles gereden, maar ook dat was genieten in de uitgestrekte natuur en de Highlands. Vooral de Schotse restaurants hebben ons zeer aangenaam verrast. Het was er lekker eten.

Nogmaals bedankt voor de mooie organisatie!
Met vriendelijke groeten,
Carl 
Betreft de rondreis "Castles & Whisky Tour", met 2 personen van 6 juni t/m 11 juni 2019


Beste medewerker(s) van het CelticTours team,

Dankzij jullie is onze vakantie naar Schotland goed verlopen. Alles was tot in de puntjes geregeld waardoor we ons zelf geen zorgen hoefden te maken over het boeken van overnachtingen.  
De organisatie deelde heel wat informatie met ons wat betreft bezienswaardigheden, waardoor we zelf minder zoekwerk hadden. De accommodaties die door jullie werden geboekt waren erg luxueus en daar bovenop zat het weer nog goed mee, dus hebben we met volle teugen kunnen genieten van het prachtige Schotland. Hierbij geven wij een dikke pluim aan CelticTours! 

Nogmaals super bedankt voor deze geweldige reis!
Sonja en Elien
Betreft de rondreis "Most of Scotland", met 2 personen van 20 aug t/m 31 aug 2018


Beste medewerkers van CelticTours, wij hebben super genoten van onze vakantie! Het was een ontdekking van Schotland die héél goed meegevallen is. Ook met de kinderen van 10 en 13j. We moeten ook zeggen dat we geluk gehad hebben met het weer (was warmer dan normaal en als het regende zaten we meestal in de auto). 

De West-highlands vonden we het mooiste en indrukwekkends. De eerste herberg aan het loch was geweldig. Eigenlijk waren alle accommodaties in orde. Geen grote luxe, maar proper en comfortabel. De tips onderweg waren ook heel goed, maar soms iets te summier uitgelegd. De Military Tatoo in Edinghburg is ook de moeite om te vermelden.

We hebben echt het gevoel dat we gans Schotland gezien hebben, maar dat is natuurlijk niet zo. Bedankt voor de organisatie!
Dimitri & Catharine
Betreft een 10-daagse rondreis "All of Scotland", met 2 volwassenen en 2 kinderen van 07 aug t/m 17 aug 2018


Beste CelticTours team,

We hebben een fijne reis gehad. Alles prima verlopen en we hebben zeer mooie landschappen gezien. Wat vooral luxueus overkwam waren de hotelkamers: kraaknet en groot! Er waren zelfs een paar keer twee dubbele bedden! Een kleinere kamer in MacKeys Pitlochry was dan wel knus en gezellig.

Alle hotels waren prima bereikbaar en het onthaal was vriendelijk en behulpzaam. In Glasgow werden parkeertickets voorzien en in Inverness werden parkeersuggesties gedaan. In Fort William was een vervroegd ontbijt op de kamer geen enkel probleem. We kunnen geen enkel minpuntje opnoemen: alles was 100% in orde.

Luc en Alice - Gent
Betreft de rondreis "All of Scotland", met 2 volwassenen  van 04 sept t/m 15 sept 2018


Beste Linda en team van Celtic tours,

Wij hebben  genoten van onze auto rondreis door Noord Spanje. Alles was door jullie perfect geregeld

  • Hotels waren heel goed tot uitstekend
  • De ligging van de hotels was ook prima
  • Bij inchecken hotels waren er nooit problemen alles verliep zeer snel
  • De route beschrijving en de bezienswaardigheden waren goed omschreven.
  • ​Wij hebben wel bij een langer verblijf, de dag van niet verplaatsen, meestal gebruikt om te rusten en het stadje waar wij waren te verkennen.

Wat een mooi gedeelte van Spanje, mooi in de zin van cultuur en wat een mooie natuur. Verder eigenlijk onbekend bij velen. De tip om geen B&B te boeken maar hotels was heel goed. In dit gedeelte van Spanje kan je je niet altijd redden met Engels, waardoor je ook hele leuke dingen meemaakt. De complimenten.   

Marij en Ton van Bemmel
Betreft de rondreis 16 daagse – rondreis ‘Spanje: Noord en Noordwest’ van 3 juli/19 juli 2018, 2 personen.


Hallo Linda en collega’s, we hebben een fantastische reis gehad! Goed verzorgd door jullie! Enorm genoten van de wisselende Schotse landschappen, de ontmoetingen en het eten. De eerste avond in Callander was echt een feest door de live music en de sfeer in het kleine huiskamer cafe.

Kleine kanttekening: Fort William had wat ons betreft 1 nacht mogen zijn en op Skye 2 nachten i p  v andersom. Een volgende keer liever 2 bedden op de grond op de boot i p v een stapelbed. Maar dat zijn details. Well Done!!!

Bedankt en wie weet tot een volgende keer, Ronald en Els 
Betreft de rondreis "All of Scotland", met 2 volwassenen  van 22 aug  t/m 5 sept 2018


Beste Linda en het CelticTours Team,

Afgelopen maandag terug gekomen van onze aangepaste (motor) rondreis All of Ireland. Met slechts 1,5 dag met soms wat motregen een onvergetelijke rondrit gemaakt door het wonderschone Ireland!!
Alle boekingen van de hotels, B&B 's en Ferry's waren helemaal in orde. 
In Kenmare werd Miriam (Melrose B&B) helaas geconfronteerd met lekkage op onze kamer door de die dag gevallen regen, zij heeft zelf voor ons vervanging gezorgd bij haar neef 's B&B.
Het ene B&B had wat meer charme dan de andere maar had, zoals aangevraagd, altijd een goede parkeer plaats voor de motoren!! En indien bij of in een stad op loopafstand een goede drink en/of eet gelegenheid!!

Met o.a. met behulp van jullie routebeschrijving van de standaardreis en de info van https://www.ireland.com/nl-nl/ de routes gemaakt voor onze Garmin Gps 'n. 
Met op een aantal km 's na net geen 4500 Km was het een gigantische ervaring voor ons beiden!! M.a.w. dank voor het regelen van alles en we hopen in de toekomst nogmaals van jullie diensten gebruik te mogen maken! En dan nu nog even de ruim 1100 foto's en 800 telefoon foto's uitsorteren :-)

Nogmaals dank en met vriendelijke groet,
Erik en Peter
Betreft een aangepaste motorrondreis "All of Ireland", met 2 volwassenen van  09 juni t/m 24 juni 2018


Hallo CelticTours.

We zijn alweer vijf dagen terug uit Ierland. We hebben een fantastische reis gehad. Wat is Ierland toch een prachtig land. En het weer was uitstekend: we hebben onze jassen helemaal niet nodig gehad.

Alles was goed geregeld door jullie. Vanaf de boot in IJmuiden tot en met de boot naar Hoek van Holland.

Het guesthouse in Londonderry, de Iona Inn, viel ons een beetje tegen. Het voordeel was wel dat het op loopafstand van de stad was.

Het hotel dat jullie voor onze veertigjarige trouwdag hadden gereserveerd was geweldig!

Ook de B&B in Westport was geweldig! Prachtig huis, heerlijk ontbijt en superlieve gastvrouw.

Namens ons allen: hartelijk dank!

Wim, Dinie, Esther en Astrid
Betreft een 15-daagse rondreis "All of Ireland", incl overtochten van 28 juni t/m 10 juli 2015
 


 

Informatie

Powered by Content Power