Stuur ons een vraag via e-mail
Stel ons een vraag via Whatsapp
Bel ons op +31 (0)13 590 49 85
"De online reisspecialist voor autorondreizen naar Keltische bestemmingen"
Accommodaties
Accommodaties

Wilt u meer weten over onze accommodaties?

Bij CelticTours kunt u de rondreizen naar Schotland, Ierland, Wales en Engeland boeken op basis van de volgende accommodatie types (muv de aanbiedingen, zie hieronder):

  • Mix: Hotels, Inss en B&B's (meest populair & aanrader!)
  • Hotel
  • Bed & Breakfast 

Hieronder treft u de links naar de diverse pagina's waarop u meer informatie krijgt over deze accommodaties en treft u tevens diverse voorbeelden van accommodaties waarmee wij al jaren samenwerken:

Schotland => 
Engeland => 
Wales => 
Ierland =>

Voor onze overige bestemmingen gelden er andere accommodatie types. Hieronder treft u meer informatie over deze types en treft u tevens diverse voorbeelden van accommodaties waarmee wij al jaren samenwerken:

Frankrijk =>
Spanje =>

*Voor onze aanbiedingen geldt een ander type accommodatie. Deze reizen kunt u uitsluitend boeken obv 2-3* accommodaties (incl. ontbijt). Afhankelijk van de beschikbaarheid boeken wij hier voor u een B&B, Inn, Guesthouse of Hotel. Uiteraard zijn de accommodaties van goede kwaliteit en heeft u altijd de beschikking over een eigen privé badkamer en toilet (niet persé en-suite). Onbijt is altijd inbegrepen. 

Vóór boeking uw accommodaties weten?

Dat kan! In dat geval kunt u ons per mail laten weten welke rondreis u wilt boeken. Wij sturen u dan een aanbieding met daarin het gewenste reisschema en een betaallink voor een bedrag van EUR 150,-.

Na ontvangst van EUR 150,- gaan we de accommodaties voor uw reis selecteren en in optie zetten. Vervolgens sturen we u een overzicht van de gekozen accommodaties en de geldigheidsduur van de opties*. Wanneer u de reis boekt wordt de betaalde EUR 150,- op de totale reissom in mindering gebracht. Besluit u de reis niet te boeken dan ontvangt u géén restitutie. 

* Is er een accommodatie niet naar wens dan kunt u dit aangeven en zullen we een alternatief voorstellen. Dit doen we graag en kosteloos voor maximaal 2 accommodaties.  Extra wijzigingen zijn in overleg en tegen een meerprijs.

Informatie

Powered by Content Power