Stuur ons een vraag via e-mail
Stel ons een vraag via Whatsapp
Bel ons op +31 (0)13 590 49 85
"De online reisspecialist voor autorondreizen naar Keltische bestemmingen"

Hotel Middenklasse

Type Accommodaties:

U heeft de keuze uit de volgende TYPE accommodaties. Scroll naar beneden voor uitleg en voorbeelden van de verschillende types. Zo krijgt u een goede indruk van de accommodaties zoals wij deze voor u uitkiezen. Aangezien wij iedere rondreis persoonlijk en op maat inkopen kunt u uw eventuele wensen bij boeking doorgeven. Wij zullen hier dan zo goed mogelijk rekening mee houden!

= Hotel Middenklasse
= Special
= Mix-accommodaties

Onder de categorie Hotel Middenklasse vallen hotels van 3* of 4* niveau met alle hedendaagse voorzieningen. De grootte van de hotels kan zeer variëren, van een kleinschalig boutique hotel tot een groot hotel met 200 kamers. Alle kamers beschikken over een eigen toilet en douche. 

Een greep uit de hotels met wie wij samenwerken: (Indien u op de naam klikt, wordt u naar hun website geleid en kunt u een kijkje nemen!)
Amiens: La Chambre d'Amiens
Bayeux: Hotel La Rosière
Honfleur: Mercure Hotel

Special

Bij dit type selecteren we uitsluitend bijzondere accommodaties. Dit kan hem zitten in de luxe van de accommodatie, in de uitstraling van de accommodatie (bijv. een kasteel of een landgoed) of in de buitengewone prachtige ligging van de accommodatie. Standaard accommodaties zult u hier dus niet treffen! De "Special" is geschikt voor mensen die zich graag door ons laten verrassen en die een veelzijdigheid van accommodaties als prettig en spannend ervaren. 

Een greep uit de Specials accommodaties met wie wij samenwerken: (Indien u op de naam klikt, wordt u naar hun website geleid en kunt u een kijkje nemen!)

Lorient/Carnac: Château de Locguénolé
Argol: Manoir de Moellien
Honfleur: Domaine du Clos Fleuri

 

Mix van Hotels Middenklasse en Specials

Een hele leuke en afwisselende optie en dus zeker een aanrader is deze Mix van Middenklasse Hotels en Specials. Deze unieke optie biedt alleen CelticTours en is veruit het meest populair bij onze klanten! Wanneer u kiest voor deze optie overnacht u tijdens uw rondreis afwisselend in Middenklasse Hotels en Specials. Op deze manier ervaart u een grote diversitieit aan accommodaties en zal uw rondreis nog specialer worden! 

Uiteraard doen wij ons uiterste best de mooiste mix van accommodaties voor u te boeken en mocht u speciale wensen hebben dan kunt u deze bij boeking aan ons doorgeven. 

Enkele voorbeelden van accommodaties waarmee wij samenwerken (Indien u op de naam klikt, wordt u naar hun website geleid en kunt u een kijkje nemen!):

Argol: Hotel Du Port Rhu
Bayeux: Logis de Saint-Jean
Saint-Malo: Château Hôtel Du Colombier
Giverny-Evreux: Les Jardins d'Epicure

 

Informatie
Update cookie voorkeuren

Powered by Content Power