Stuur ons een vraag via e-mail
Stel ons een vraag via Whatsapp
Bel ons op +31 (0)13 590 49 85
"De online reisspecialist voor autorondreizen naar Keltische bestemmingen"

Casa/Hotel Rural

Type Accommodaties:

U heeft de keuze uit de volgende TYPE accommodaties. Scroll naar beneden voor uitleg en voorbeelden van de verschillende types. Zo krijgt u een goede indruk van de accommodaties zoals wij deze voor u uitkiezen. Aangezien wij iedere rondreis persoonlijk en op maat inkopen kunt u uw eventuele wensen bij boeking doorgeven. Wij zullen hier dan zo goed mogelijk rekening mee houden!

= Casa/Hotel Rural
= Hotel Middenklasse
= Special
= Mix-accommodaties

Een Casa/Hotel Rural is een speciaal accommodatie type wat alleen in Spanje voorkomt. "Rural" betekent letterlijk landelijk en dit kan zowel betrekking hebben op de locatie als op de authentieke rustieke stijl van het gebouw waarin de accommodatie is gevestigd. Een Casa Rural is wat kleiner van opzet met gemiddeld zo'n 6 kamers, een Hotel Rural is wat groter met meestal tussen de 6 en 25 kamers. De kamers zijn altijd met eigen badkamer en toilet (eventueel op de gang) en de sfeer van de accommodatie is authentiek en sober.

Omdat dit type accommodatie vooral geliefd is bij Spanjaarden is men niet gericht op internationaal toerisme en spreekt men vaak geen andere taal dan Spaans. Gelukkig zijn Spanjaarden heel gastvrij en zullen zij altijd hun best doen om u gastvrij te woord te staan (met handen en voeten:-). We streven erna alle accommodaties aan te bieden inclusief goed ontbijt maar omdat Spanje een andere ontbijtcultuur kent dan wij kan het voorkomen dat bij sommige accommodaties het ontbijt beperkt is tot koffie met wat droge biscuitjes. Sommige accommodaties beschikken ook over een gemeenschappelijke keuken waar u zelf uw maaltijden kunt bereiden. Dit type accommodatie is dus een prima én betaalbare keuze voor iedereen die van een authentieke sfeer houdt en het echte Spanje wil ervaren! 

Een greep uit de accommodaties met wie wij samenwerken: (Indien u op de naam klikt, wordt u naar hun website geleid en kunt u een kijkje nemen!)

Picos de Europa: Coviella Hotel Rural
Comillas: Posada Rural Mari Paz
Santiago de Compostela: Pazo Xan Xordo 

Hotel Middenklasse

Onder de categorie Hotel Middenklasse vallen hotels van 3* of 4* niveau met alle hedendaagse voorzieningen. De grootte van de hotels kan zeer variëren, van een kleinschalig boutique hotel tot een groot hotel met 200 kamers. Alle kamers beschikken over een eigen toilet en douche. 

Een greep uit de hotels met wie wij samenwerken: (Indien u op de naam klikt, wordt u naar hun website geleid en kunt u een kijkje nemen!)

Bilbao: Hotel Gran Bilbao
Oviedo: Barcelo Oviedo Cervantes
Santiago de Compostela: Gran Hotel Santiago

Special

Bij dit type selecteren we uitsluitend bijzondere accommodaties. Dit kan hem zitten in de luxe van de accommodatie, in de uitstraling van de accommodatie of in de buitengewone prachtige ligging van de accommodatie. Standaard accommodaties zult u hier dus niet treffen! Bij de Special boeken wij altijd 1 of meerdere nachten in een Parador; Spaanse staathotels die soms speciaal als toeristen onderkomen gebouwd zijn, maar vaak wordt ook bedoeld zijn om Spaans erfgoed in ere te houden. Verschillende kastelen, kloosters en haciënda’s zijn omgevormd naar Paradores die tevens als doel hebben om de regionale economie te stimuleren door veel lokale producten en recepten te gebruiken. De "Special" is geschikt voor mensen die zich graag door ons laten verrassen en die een veelzijdigheid van accommodaties als prettig en spannend ervaren. 

Een greep uit de Specials accommodaties met wie wij samenwerken: (Indien u op de naam klikt, wordt u naar hun website geleid en kunt u een kijkje nemen!)

Ferrol: Hotel Parador De Ferrol
Bilbao: Hesperia Zubialda Hotel
Picos de Europa: Hotel La Cepada

Mix van Hotels, Specials en Casa Rural

Een hele leuke en afwisselende optie en dus zeker een aanrader is deze Mix van Middenklasse Hotels, Specials en Casa Rurales. Deze unieke optie biedt alleen CelticTours en is veruit het meest populair bij onze klanten! Wanneer u kiest voor deze optie overnacht u tijdens uw rondreis afwisselend in Middenklasse Hotels, Specials en Casa of Hotel Rurales. Op deze manier ervaart u een grote diversitieit aan accommodaties en zal uw rondreis nog specialer worden! 

Uiteraard doen wij ons uiterste best de mooiste mix van accommodaties voor u te boeken en mocht u speciale wensen hebben dan kunt u deze bij boeking aan ons doorgeven. 

Enkele voorbeelden van accommodaties waarmee wij samenwerken (Indien u op de naam klikt, wordt u naar hun website geleid en kunt u een kijkje nemen!):

Lugo: Casa do Fidalgo
Comillas: Hotel Casa del Marqués
Ribadeo: Parador de Ribadeo

Informatie
Update cookie voorkeuren

Powered by Content Power