Stuur ons een vraag via e-mail
Stel ons een vraag via Whatsapp
Bel ons op +31 (0)13 590 49 85
"De online reisspecialist voor autorondreizen naar Keltische bestemmingen"

Bed & Breakfast

Type Accommodaties:

U heeft de keuze uit de volgende TYPE accommodaties. Scroll naar beneden voor uitleg en voorbeelden van de verschillende types. Zo krijgt u een goede indruk van de accommodaties zoals wij deze voor u uitkiezen. Aangezien wij iedere rondreis persoonlijk en op maat inkopen kunt u uw eventuele wensen bij boeking doorgeven. Wij zullen hier dan zo goed mogelijk rekening mee houden! 

= Bed & Breakfast (incl. ontbijt)
= Mix: Hotels, Inns en B&B's (incl. ontbijt) - meest populair!
= Hotel (incl. ontbijt)

Een Bed & Breakfast is dé ideale accommodatie om tijdens uw rondreis het échte Wales te leren kennen! B&B's worden meestal gerund door de eigenaren zelf en zij doen dit met trots, liefde en toewijding. Door het persoonlijke contact krijgt u een unieke inkijk in het Ierse leven en bent u verzekerd van een brok aan locale kennis en Welsche gastvrijheid!

CelticTours werkt samen met 3* en 4* B&B's, die zich onderscheiden door de typische combinatie van kleinschalige gastvrijheid en hedendaags comfort. In bijna alle gevallen zijn de B&B's persoonlijk door ons getest en anders door vertrouwde relaties bezocht en gekeurd. Wij maken zowel gebruik van de kleinschalige als de wat grotere B&B's. Een andere benaming voor een B&B is ook wel Guesthouse, Farmhouse of Lodge. 

In een B&B heeft u altijd een zgn. En-suite kamer; een kamer met een eigen douche en toilet. Vaak zijn er koffie- en thee faciliteiten op de kamer en is er een TV aanwezig. Steeds meer B&B's bieden ook gratis WiFi. Bij een B&B zit altijd het ontbijt inbegrepen en vaak is dit een home-cooked English breakfast, vers bereid door uw gastvrouw/heer!

In Wales zijn er ook veel B&B's die zich hotel noemen; meestal komt dat doordat ze een licentie hebben om een drankje te schenken. Deze hotels zijn ook kleinschalig en hebben dezelfde kwaliteit als B&B's. CelticTours schaart deze accommodaties ook onder de noemer B&B.

Een greep uit de Bed and Breakfasts met wie wij samenwerken:
(Indien u op de naam klikt, wordt u naar hun website geleid en kunt u een kijkje nemen!)

Snowdonia National Park: Y Gelli B&B
Pembroke: Rosedene Guest House
Brecon Beacons National Park: Old Castle Farm

Mix: Hotels, Inns en B&B's

De Mix-accommodaties is een unieke optie die alleen CelticTours u biedt en is veruit het meest populair bij onze klanten! Waneer u kiest voor deze optie overnacht u tijdens uw rondreis afwisselend in B&B's, hotels en Inns. Op deze manier ervaart u een grote diversitieit aan accommodaties en zal uw rondreis een nog betere kennismaking met Wales worden!

Naast de B&B's en Hotels zult u bij deze optie ook in een Inn verblijven. Inns zijn redelijk kleinschalige 2* á 3* accommodaties die zich kenmerken doordat er ook een Pub/restaurant aanwezig is. Dit zijn vaak hele charmante en karakteristieke pubs waar ook de 'locals' samenkomen voor een drankje en u zich dus helemaal in het Ierse leven kunt onderdompelen. Ontbijt is altijd inbegrepen bij deze mix-optie en de kamers zijn altijd En-suite (met eigen badkamer en toilet). De Inns zijn meestal in het centrum gelegen maar kunnen ook aan een doorgaande weg liggen (een zgn. Country Inn) waarbij ze nog steeds de functie van dorpsherberg vervullen. In de meeste pubs serveert men Pub-Food; eenvoudige maar prima maaltijden tegen relatief lage prijzen. De afgelopen jaren is de kwaliteit van dergelijke menu's enorm gestegen en zijn er steeds meer pubs en Inns met Award Winning keukens!

Enkele voorbeelden van Inns waarmee wij samenwerken:
Brecon Beacons National Park: The Dragon Inn
Llangollen: The Hand at Llanarmon
Aberystwyth: The Starling Cloud

Omdat in de ene overnachtingsplaats bijvoorbeeld geen B&B aanwezig is, en in de volgende plaats geen Inn, kan het niet anders dan dat wij bepalen welke nacht u in welk type accommodatie verblijft. Uiteraard doen wij ons uiterste best de mix van accommodaties zo levendig en eerlijk mogelijk te verdelen zodat u de drie types optimaal kunt ervaren. Een hele leuke en afwisselende optie en zeker een aanrader!

Hotel

De hotels waar CelticTours gebruik van maakt zijn van 3* en 4* niveau. De grootte van de hotels kan zeer variëren, van een kleinschalig country hotel tot een groot hotel met 200 kamers. Qua uitrusting en comfort doen de kleinere hotels echter niet onder voor de grotere hotels. Zo kan het dus zijn dat u de ene nacht in een hotel van een grote hotelketen verblijft en de volgende nacht in een kleinschalig, 'family-run' country hotel. 

De hotels worden altijd geboekt obv En-suite kamers (kamers met eigen badkamer en toilet) en inclusief ontbijt. Daarnaast beschikken de meeste hotels over alle moderne voorzieningen zoals TV, Koffie-en thee faciliteiten, toiletartikelen, haardroger en (gratis) Wifi. 

Een greep uit de hotels met wie wij samenwerken:
(Indien u op de naam klikt, wordt u naar hun website geleid en kunt u een kijkje nemen!)

Cardiff: Park Inn by Radisson Cardiff City Centre 
Brecon Beacon National Park: The Old Rectory Country Hotel
Pembroke: Best Western Lamphey Court Hotel
Aberystwyth: The Glengower Hotel 

Informatie

Powered by Content Power