Stuur ons een vraag via e-mail
Stel ons een vraag via Whatsapp
Bel ons op +31 (0)13 590 49 85
"De online reisspecialist voor autorondreizen naar Keltische bestemmingen"
Most of the Southwest - 12 dagen
Engeland
Most of the Southwest - 12 dagen
  • Bekijk reisschema per dag
  • Voeg dag toe of kort reis in
  • Kies andere / extra locaties
  • Kies accommodatietype
Of
  • Bereken de prijs van jouw reis
  • Kies vertrekdatum
  • Kies accommodatie- en kamertype
  • Vrijblijvend en onbeperkt

Reisschema: 2x nachten Bristol, 2x nachten Barnstaple, 3x nachten St Austell, 2x nachten Torquay, 2x nachten Bournemouth

Hoogtepunten: Bristol Cathedral, Bath, Exmoor National Park, Bodmin Moor, de prachtige stranden van Cornwall, Camel Valley wijngaarden, Dartmoor National Park, Jurassic Coast, Stonehenge

Prijs vanaf

Deze reis laat u kennismaken met de verborgen schatten van het zuidwesten van Engeland. U komt langs levendige steden als Bristol, Plymouth en Bournemouth en rijdt door de prachtige natuurparken van Exmoor en Dartmoor. Of wandel langs de uitgestrekte stranden van Devon, Cornwall en de Jurassic Coast

Dag 1

Aankomst in zuidwest Engeland, u rijdt naar Bristol. U verblijft twee nachten in een accommodatie in de omgeving van Bristol.

U overnacht in: Bristol

Dag 2

Een volle dag om Bristol en omgeving te verkennen! Bezoek het indrukwekkende 19e eeuwse stoomschip SS Great-Britain, geniet van het uitzicht dat u heeft vanaf de Clifton Suspension Bridge, ruik de zilte zeelucht in de haven en laat u verassen door de schoonheid van Bristol Cathedral. 

U overnacht in: Bristol

Dag 3

Via het mondaine stadje Bath, bekend vanwege de thermische baden, rijdt u naar het Exmoor National Park. Een afwisselend landschap van heide, bossen en valleien maakt dit park tot een waar wandelparadijs. U verblijft één nacht in de omgeinvg van Barnstaple, aan de rand van het park. 

U overnacht in: Barnstaple

Dag 4

Geniet vandaag van de omgeving van Barnstaple. Maak een wandeling door het Exmoor National Park en bewonder het natuurschoon, rijd langs de grillige kustlijn van Noord-Devon of dompel u onder in cultuur met een bezoek aan een van de vele charmante dorpjes in het gebied. 

U overnacht in: Barnstaple

Dag 5

De route vandaag voert door het graafschap Cornwall, waar de overblijfselen van de Keltische cultuur overal zichtbaar zijn. U komt door het natuurgebied Bodmin Moor, een heidelandschap met granieten rotsen die het gebied een mysterieuze uitstraling geven. U verblijft drie nachten in de omgeving van St. Austell. 

U overnacht in: St. Austell

Dag 6

Vanuit St. Austell kunt u een prachtige rondrit maken door de uiterste punt van Cornwall. Een fantastisch gebied met een stenen monumenten, glooiende heuvels en prachtige stranden. Onderweg komt u langs verschillende stadjes, elk met hun eigen charme. 

U overnacht in: St. Austell

Dag 7

Vandaag kunt u op uw gemak Bodmin en omgeving verder verkennen. Bezoek het 12e eeuwse Restormel Castle, geniet van exotische bloemen in de botanische tuinen van het Eden Project of boek een rondleiding in de prijswinnende Camel Valley wijngaarden.

U overnacht in: St. Austell

Dag 8

Vanuit St. Austell rijdt u naar Torquay. Onderweg komt u langs het rustige en welvarende marktstadje Tavistock, de prachtige 13e eeuwse Buckland Abbey en de  bruisende havenstad Plymouth. U verblijft twee nachten in een accommodatie in de omgeving van Torquay.

U overnacht in: Torquay

Dag 9

Torquay ligt aan de rand van het Dartmoor National Park. Het park bestaat uit prachtig heidelandschap met granieten heuvels en biedt alle gelegenheid voor een ontspannen dag. U kunt ook een bezoek brengen aan de juweeltjes van steden in de omgeving, zoals Totnes en Dartmouth.

U overnacht in: Torquay

Dag 10

De kust tussen Exmouth en Swanage staat bekend als de Jurassic Coast vanwege de vele fossielen die er te vinden zijn. Het staat op dan ook niet voor niks op de Werelderfgoedlijst. U verblijft twee nachten in een accommodatie in de omgeving van Bournemouth. 

U overnacht in: Bournemouth

Dag 11

Vandaag heeft u de tijd het levendige Bournemouth, het chique Poole of het rustieke en historische Christchurch te bezoeken. U kunt er ook voor kiezen om naar Amesbury te gaan, waar het wereldberoemde Stonehenge ligt. 

U overnacht in: Bournemouth

Dag 12

Terugreis

Voorbeeld accommodaties

Wilt u meer informatie over de accommodatietypes die wij bieden? Klik op de link en u krijgt een heel goed beeld van de accommodaties waarmee wij samenwerken.

Boek direct je reis!

Liever een ander reisschema? Bekijk dan onderstaande rondreizen:

South England & Southwest - 12 dagen
All of Wales and the Southwest - 15 dagen
Informatie
Update cookie voorkeuren

Powered by Content Power