Stuur ons een vraag via e-mail
Stel ons een vraag via Whatsapp
Bel ons op +31 (0)13 590 49 85
"De online reisspecialist voor autorondreizen naar Keltische bestemmingen"

Reisoverzicht

Reisgegevens:

Vertrekdatum:
-
Reis:
-
Accommodatietype
-
{{#.}}
{{ nr__rooms }}x{{ labeltype__room }}
{{/.}}

Uw gegevens:

Aanhef
-
Voornaam
-
Achternaam
-
Land:
-
E-mail:
-
Telefoon:
-
Opmerkingen:
-

Reisschema:

{{#.}}
{{ date__day }}{{ name__city }}
{{/.}}

Reizigers:

{{#.}}
{{ labelgender__person }}{{ firstname__person }}{{ lastname__person }}{{ birthdate__person }}
{{/.}}

CelticTours werkt conform de SGR voorwaarden en bij boeking kunt u kiezen uit later betalen of volledige betaling bij boeking.

Later betalen

Later betalen: U kunt uw reis nu online boeken zonder dat er een (aan)betaling nodig is! Na boeking ontvangt u direct een officiële boekingsbevestiging met informatie over de betaling. Bij deze optie gaat u een betaalverplichting aan en uiterlijk 4 weken voor vertrek dient de volledige reissom te zijn voldaan. Ná ontvangst van de betaling zullen we alle reisdocumenten sturen incl. de gegevens van de accommodaties. Conform onze reisvoorwaarden ontvangt u de reispapieren uiterlijk 8 dagen voor vertrek.

Of

Volledige betaling

Volledig bedrag: U betaalt het volledige bedrag nu. Ná ontvangst van de volledige betaling mailen we u zo snel mogelijk - maar uiterlijk binnen 4 weken - de reispapieren incl. de gegevens van de accommodaties. Bij boeking met een vertrekdatum binnen 4 weken bent u verplicht de gehele reissom direct in zijn geheel te voldoen. Conform onze reisvoorwaarden ontvangt u dan de reispapieren uiterlijk 8 dagen voor vertrek. 

Aanbetaling:

Volledig bedrag:

Volledige betaling

Volledig bedrag: U betaalt het volledige bedrag nu. Ná ontvangst van de volledige betaling mailen we u zo snel mogelijk - maar uiterlijk binnen 4 weken - de reispapieren incl. de gegevens van de accommodaties. Bij boeking met een vertrekdatum binnen 8 weken bent u verplicht de gehele reissom direct in zijn geheel te voldoen. Conform onze reisvoorwaarden ontvangt u dan de reispapieren uiterlijk 8 dagen voor vertrek.

Volledig bedrag:

Informatie

Powered by Content Power