Stuur ons een vraag via e-mail
Stel ons een vraag via Whatsapp
Bel ons op +31 (0)13 590 49 85
"De online reisspecialist voor autorondreizen naar Keltische bestemmingen"

Reisoverzicht

Reisgegevens:

Vertrekdatum:
-
Reis:
-
Accommodatietype
-
{{#.}}
{{ nr__rooms }}x{{ labeltype__room }}
{{/.}}

Uw gegevens:

Aanhef
-
Voornaam
-
Achternaam
-
Land:
-
E-mail:
-
Telefoon:
-
Opmerkingen:
-

Reisschema:

{{#.}}
{{ date__day }}{{ name__city }}
{{/.}}

Reizigers:

{{#.}}
{{ labelgender__person }}{{ firstname__person }}{{ lastname__person }}{{ birthdate__person }}
{{/.}}

CelticTours werkt conform de SGR voorwaarden 
en bij boeking kunt u kiezen uit later betalen of 
volledige betaling bij boeking.

Aanbetaling/Restbetaling

Aanbetaling: U boekt de reis o.b.v. een aanbetaling en restbetaling. De aanbetaling bedraagt 25% van de totale reissom met een minimum van € 250,- per persoon. Nadat u de aanbetaling heeft voldaan ontvangt u direct per mail een officiële boeking,- en betaalbevestiging. De restbetaling dient uiterlijk 8 weken voor vertrek te worden voldaan. Hiertoe ontvangt u 9 weken voor vertrek een automatische mail met daarin een link waarmee u de restbetaling kunt voldoen. Ná ontvangst van de restbetaling zullen we de reispapieren per mail toesturen (incl. de gegevens van de accommodaties). Conform onze reisvoorwaarden ontvangt u de reispapieren uiterlijk 8 dagen voor vertrek. Indien u de reis boekt binnen 4 weken voor de dag van vertrek dan is een aanbetaling niet mogelijk en dient u direct de volledige betaling te voldoen. 

Of

Volledige betaling

Volledig bedrag: U boekt de reis o.b.v. volledige betaling. De betaling bedraagt 100% van de totale reissom. Ná ontvangst van de volledige betaling zullen we de reispapieren zo snel mogelijk, maar uiterlijk 4 weken na betaling, per mail toesturen (incl. de gegevens van de accommodaties). Bij boeking met een vertrekdatum binnen 4 weken bent u verplicht de gehele reissom direct in zijn geheel te voldoen. Conform onze reisvoorwaarden ontvangt u dan de reispapieren uiterlijk 8 dagen voor vertrek.

Aanbetaling:

Volledig bedrag:

Volledige betaling

Volledig bedrag: U betaalt het volledige bedrag nu. Ná ontvangst van de volledige betaling mailen we u zo snel mogelijk - maar uiterlijk binnen 4 weken - de reispapieren incl. de gegevens van de accommodaties. Bij boeking met een vertrekdatum binnen 8 weken bent u verplicht de gehele reissom direct in zijn geheel te voldoen. Conform onze reisvoorwaarden ontvangt u dan de reispapieren uiterlijk 8 dagen voor vertrek.

Volledig bedrag:

Informatie
Update cookie voorkeuren

Powered by Content Power