Stuur ons een vraag via e-mail
Stel ons een vraag via Whatsapp
Bel ons op +31 (0)13 590 49 85
"De online reisspecialist voor autorondreizen naar Keltische bestemmingen"
Twaalf Provincies Rondreis - 13 dagen
Benelux, Nederland
Twaalf Provincies Rondreis - 13 dagen
  • Bekijk reisschema per dag
  • Voeg dag toe of kort reis in
  • Kies andere / extra locaties
  • Kies accommodatietype
Of
  • Bereken de prijs van jouw reis
  • Kies vertrekdatum
  • Kies accommodatie- en kamertype
  • Vrijblijvend en onbeperkt

Reisschema: 1 x nacht per provincie. U kunt de rondreis starten bij iedere provincie en uw reisschema op maat samenstellen door onbeperkt nachten toe te voegen, te verwijderen en/of van locatie te wijzigen

Hoogtepunten: Volendam, Sneek, Hunnebedden, Groningen, Giethoorn, Oostvaarderplassen, Park de Hoge Veluwe, Thorn & Maastricht, grensbied met België, Enclavedorp Baarle-Nassau, Walcheren met Westkapelle & Dishoek, Delft

Prijs vanaf

Dé perfecte rondreis voor iedereen die Nederland beter wil leren kennen! U maakt kennis met alle twaalf provincies van Nederland en hun specifieke karakters. Van de typische Hollandse plaatsjes als Volendam en Sneek, naar prachtige natuurgebieden zoals het Nationaal Park de Hoge Veluwe en minder bekende gebieden zoals de Belgische grensstreek en het Zeeuwse Walcheren. 

Dag 1

Start in provincie Utrecht. Start deze reis met een bezoek aan de historische binnenstad van Utrecht met haar prachtige grachten en reis vanuit hier door naar het natuurgebied Utrechtse Heuvelrug. U verblijft een nacht in de omgeving van de Utrechtse Heuvelrug.

U overnacht in: Regio Utrechtse Heuvelrug

Dag 2

Vandaag heeft u de keuze een bezoek te brengen aan onze prachtige hoofdstad Amsterdam of de wereldberoemde Zaanse Schans met haar vele molens. Vanuit hier reist u door naar regio Volendam alwaar u een bezoek brengt aan het beroemde vissersdorpje Volendam. U verblijft een nacht in de omgeving van Volendam.

U overnacht in: Regio Volendam

Dag 3

Via de ingenieuze Afsluitdijk rijdt u van Noord-Holland naar Friesland waar u diverse plaatsen zoals Harlingen, Leeuwarden, Heereveen en Sneek kunt bezoeken. U verblijft een nacht in de omgeving van Sneek.

U overnacht in: Regio Sneek

Dag 4

Vanuit Friesland rijdt u naar Groningen waar u eventueel vanuit Lauwersoog een dagtocht kunt maken naar Schiermonnikoog. Terug op het vasteland kunt u genieten van de gezellige en bruisende studentenstad Groningen. U verblijft een nacht in de stad Groningen.

U overnacht in: Groningen

Dag 5

Vanuit Groningen reist u naar Drenthe via het Hondsruggebied. Het Hondsrug UNESCO Global Geopark kunt u op vele manieren ontdekken en er zijn talloze wandel,- fiets,- en autoroutes beschikbaar. Uiteraard mag een bezoek aan de Hunnebedden niet ontbreken. U verblijft een nacht in de regio van De Hondsrug.

U overnacht in: Regio De Hondsrug

Dag 6

Dwars door Drenthe rijdt u naar de grens van Overijssel en bezoekt u het pittoreske Giethoorn. Hier heeft u voldoende tijd voor een wandeling,- fietstocht of onvergetelijke boottocht door de Oerhollandse omgeving. U verblijft een nacht in de regio van Giethoorn.

U overnacht in: Regio Giethoorn

Dag 7

Uiteraard mag een bezoek aan Flevoland niet ontbreken en naast de steden Lelystad en Almere is het unieke natuurgebied de Oostvaardersplassen zeker de moeite waard. U verblijft een nacht in de regio van de Oostvaardersplassen.

U overnacht in: Regio Oostvaardersplassen

Dag 8

Vanuit de moerassige omgeving van Felvoland rijdt u zuidwaarts naar het dichtbeboste gebied van Nationale Park De Hoge Veluwe. Naast prachtige wandel,- en fiestroutes kunt u hier bijv. ook een bezoek brengen aan Plaeis het Loo. U verblijft een nacht in de regio van het Nationale Park De Hoge Veluwe.

U overnacht in: Regio De Hoge Veluwe

Dag 9

Vandaag een wat langere rit omdat u van Gelderland naar Limburg moet rijden. U passeert het witte stadje Thorn en reist verder naar het bourgondische Maastricht. U verblijft een nacht in de regio Thorn/Maastricht (in overleg).

U overnacht in: RegioThorn/Maastricht (in overleg)

Dag 10

Afhankelijk van de mogelijkheden reist u via de Belgische grensstreek of via Eindhoven naar het Enclavedorp Baarle-Nassau alwaar u alles kunt leren over de unieke grensverdeling tussen Nederland en België. U verblijft een nacht in de regio van Baarle-Nassau.

U overnacht in: Regio Baarle-Nassau

Dag 11

Vandaag een heerlijk dagje uitwaaien aan zee. U rijdt van Brabant in minder dan 1,5 uur naar het Zeeuwse eiland Walcheren en heeft hier een volle dag om te genieten van de kust. U verblijft een nacht op het eiland Walcheren.

U overnacht in: Regio Walcheren

Dag 12

Op uw laaste dag rijdt u via de wereldberoemde Neeltje Jans naar Zuid-Holland. U kunt hier een bezoek brengen aan de steden Rotterdam en Den Haag of ervoor kiezen alleen het pittoreske Delft te bezoeken. U verblijft een nacht in de regio van Delft.

U overnacht in: Regio Delft

Dag 13

Vanuit de laatste provincie reist u weer huiswaarts.

Voorbeeld accommodaties

Wilt u meer informatie over de accommodatietypes die wij bieden? Klik op de link en u krijgt een heel goed beeld van de accommodaties waarmee wij samenwerken.

Boek direct je reis!

Liever een ander reisschema? Bekijk dan onderstaande rondreizen:

Informatie
Update cookie voorkeuren

Powered by Content Power