Stuur ons een vraag via e-mail
Stel ons een vraag via Whatsapp
Bel ons op +31 (0)13 590 49 85
"De online reisspecialist voor autorondreizen naar Keltische bestemmingen"
Best of the Southwest - 7 dagen
Engeland
Best of the Southwest - 7 dagen
  • Bekijk reisschema per dag
  • Voeg dag toe of kort reis in
  • Kies andere / extra locaties
  • Kies accommodatietype
Of
  • Bereken de prijs van jouw reis
  • Kies vertrekdatum
  • Kies accommodatie- en kamertype
  • Vrijblijvend en onbeperkt

Reisschema: 1x nacht Bristol, 1x nacht Barnstaple, 2x nachten St Austell, 2x nachten Torquay

Hoogtepunten: Bath, Glastonbury, Exmoor National Park, Bodmin Moor, de prachtige stranden van Cornwall, Buckland Abbey, Dartmoor National Park

Prijs vanaf

Geniet van het prachtige zuidwesten van Engeland! U bezoekt de bruisende steden Bristol en Bath, de betoverende natuurparken Exmoor en Dartmoor en de goudgele stranden van Cornwall. Dit paradijselijke stukje Engeland biedt u een ideale combinatie van (pre)historische monumenten, moderne architectuur, spectaculaire uitzichten en verrassende culinaire hoogstandjes.

Dag 1

Aankomst in Zuidwest Engeland, u rijdt naar Bristol. U verblijft één nacht in een accommodatie in de omgeving van Bristol.

U overnacht in: Bristol

Dag 2

De route van vandaag voert langs het mondaine stadje Bath, bekend vanwege de thermische bronnen, en Glastonbury, plaats waar de legendarische Koning Arthur zou zijn begraven. U eindigt in het Exmoor National Park, met zijn heide, bossen en valleien een waar wandelparadijs. U verblijft één nacht in een accommodatie in de omgeving van Barnstaple, aan de rand van het park. 

U overnacht in: Barnstaple

Dag 3

Vandaag rijdt u door het graafschap Cornwall, dat bekend staat om zijn rijke Keltische erfgoed. De route voert langs de Bodmin Moor, een prachtig natuurgebied. Vanaf de hoogste toppen heeft u een spectaculair uitzicht over het omliggende landschap met ruïnes, staande stenen en oude boerderijen. U verblijft twee nachten in een accommodatie in de omgeving van St. Austell. 

U overnacht in: St. Austell

Dag 4

Vanuit St. Austell kunt u een prachtige rondrit maken door de uiterste punt van Cornwall. Een prachtig gebied met een stenen monumenten, glooiende heuvels en prachtige stranden.

U overnacht in: St. Austell

Dag 5

Vanuit St. Austell rijdt u naar Torquay. Onderweg komt u langs het rustige en welvarende marktstadje Tavistock, de prachtige 13e eeuwse Buckland Abbey en de bruisende havenstad Plymouth. U verblijft twee nachten in een accommodatie in de omgeving van Torquay.

U overnacht in: Torquay

Dag 6

Torquay ligt aan de rand van het Dartmoor National Park. Het park bestaat uit prachtig heidelandschap met granieten heuvels en biedt alle gelegenheid voor een ontspannen dag. U kunt ook een bezoek brengen aan de juweeltjes van steden in de omgeving, zoals Totnes en Dartmouth, waar u zich kunt onderdompelen in de rijke cultuur en geschiedenis. 

U overnacht in: Torquay

Dag 7

Terugreis

Voorbeeld accommodaties

Wilt u meer informatie over de accommodatietypes die wij bieden? Klik op de link en u krijgt een heel goed beeld van de accommodaties waarmee wij samenwerken.

Boek direct je reis!

Liever een ander reisschema? Bekijk dan onderstaande rondreizen:

Most of the Southwest - 12 dagen
South England & Southwest - 12 dagen
Informatie
Update cookie voorkeuren

Powered by Content Power