Stuur ons een vraag via e-mail
Stel ons een vraag via Whatsapp
Bel ons op +31 (0)13 590 49 85
"De online reisspecialist voor autorondreizen naar Keltische bestemmingen"

Benelux

vanaf 2359 €

Creëer zelf de ideale autorondreis!

  • Mooiste bestemmingen met de beste reisschema's
  • Online aan te passen en direct te boeken
  • Keuze uit diverse accommodatietypes
  • Persoonlijke ondersteuning (voor-, tijdens en na de rondreis)

Naast onze prachtige rondreizen naar Keltische bestemmingen hebben wij ook hele bijzondere rondreizen door de Benelux (Nederland, België en Luxemburg). Deze reizen zijn speciaal samengesteld om tijdens de Corona pandemie toch te kunnen genieten van een prachtige rondreis met volop natuur, cultuur en persoonlijke vrijheid.

Zo hebben we een fantastische rondreis door alle provincies van Nederland waarbij u versteld zult staan van al het moois Nederland te bieden heeft. Of ontdek het fascinerende land van onze zuiderburen! Een land waar twee culturen en talen dwars door elkaar lopen en waar u optimaal kunt genieten van de vele Bourgondische rijkdommen en zachte gastvrijheid. 

Onbekend maakt onbemind, dit geldt helaas vaak voor het prachtige Luxemburg. Maar met onze nieuwe rondreizen kunt u hier een einde aan maken en het onbekende Luxemburg eens goed leren kennen. U zult versteld staan van de diversiteit aan eenwenoude cultuur, adembenemende natuur en culinaire verrassingen! 

Uiteraard zijn al deze reizen met elkaar onderling te combineren en omdat u tijdens deze rondreizen dichterbij huis bent kunt u in het geval van een nieuwe uitbraak de reis makkelijk onderbreken en huiswaarts keren. Daarnaast selecteren we voor deze rondreizen uitsluitend accommodaties die " Corona-proof" zijn en waar u op een veilige manier volop kunt genieten van een andere omgeving. 

Informatie
Update cookie voorkeuren

Powered by Content Power