Stuur ons een vraag via e-mail
Stel ons een vraag via Whatsapp
Bel ons op +31 (0)13 590 49 85
"De online reisspecialist voor autorondreizen naar Keltische bestemmingen"
Celtic Way North - 7 dagen
Ierland
Celtic Way North - 7 dagen
  • Bekijk reisschema per dag
  • Voeg dag toe of kort reis in
  • Kies andere / extra locaties
  • Kies accommodatietype
Of
  • Bereken de prijs van jouw reis
  • Kies vertrekdatum
  • Kies accommodatie- en kamertype
  • Vrijblijvend en onbeperkt

Reisschema: 3x nachten Westport, 3x nachten Donegal

Hoogtepunten: Connemara, Croagh Patrick, Achill eiland, Slieve League kliffen, Ulster American Folk Park

Prijs vanaf

Deze rondreis biedt u de mogelijkheid om het ‘andere’ Ierland te leren kennen. U zult onder de indruk zijn van de Connemara, de County Mayo en Sligo en uiteraard mag County Donegal, met haar ruige en onaangetaste landschap niet ontbreken tijdens deze reis. Tijdens de 7-daagse rondreis bezoekt u ook Noord-Ierland met stops in de steden Derry en Omagh. 

Dag 1

Aankomst in Ierland, u rijdt naar Westport. U verblijft drie nachten in een accommodatie in de omgeving van Westport.

U overnacht in: Westport

Dag 2

Vandaag ontdekt u de Connemara, met haar wereldberoemde Nationale Park, de indrukwekkende Twelve Bens en het pittoreske stadje Cong. De route naar de Connemara voert u langs fascinerende bezienswaardigheden zoals de heilige berg Croagh Patrick, de Doolough Vallei en de vissersdorpjes Leenane en Killary.

U overnacht in: Westport

Dag 3

De route van vandaag voert u langs de desolate kustlijn van County Mayo met routes over het adembenemende Achill eiland en het schiereiland Mullet. Vanuit de noordkust van Mayo rijdt u terug naar Westport waarbij u Céide Fields passeert; ’s werelds meest uitgestrekte monument uit het Stenen Tijdperk. Ook komt u langs de charmante stadjes Ballina, Castlebar en Knock.

U overnacht in: Westport

Dag 4

Vandaag verlaat u Westport en doorkruist u County Sligo, geboorteplaats van de wereldberoemde dichter WB Yeats. U bezoekt het historische stadje Boyle en rijdt dwars door de binnenlanden waarbij u de mysterieuze bezienswaardigheden zoals Carrowkeel Passage Tomb Cemetery en de Carrowmore Megalithic Cemetery passeert. Vanuit Sligo-stad rijdt u via een prachtige kustroute naar Donegal. U verblijft drie nachten in een accommodatie in de omgeving van Donegal. 

U overnacht in: Donegal

Dag 5

Een hele dag om County Donegal te ontdekken; de meest geïsoleerde County van Ierland en bezaaid met prechristelijke tombes. Het landschap is uniek in Ierland en de route van vandaag voert u langs de indrukwekkende Slieve League kliffen, welke tot de hoogste van Europa behoren, en door het prachtige Glenveagh National Park met zijn cluster van meren. 

U overnacht in: Donegal

Dag 6

Vandaag staat een introductie tot Noord-Ierland op het programma, waar u de steden (London)Derry en Omagh zult bezoeken. In Derry kunt u kennismaken met de belangrijke rol die deze stad heeft gespeeld in de veelbewogen geschiedenis van Noord-Ierland, en in Omagh kunt u een bezoek brengen aan het beroemde Ulster American Folk Park, dat u laat kennismaken met 3 eeuwen immigratie vanuit Ierland. Via het lieflijke meer Lough Erne en Enniskillen rijdt u terug naar Donegal.

U overnacht in: Donegal

Dag 7

Terugreis

Voorbeeld accommodaties

Wilt u meer informatie over de accommodatietypes die wij bieden? Klik op de link en u krijgt een heel goed beeld van de accommodaties waarmee wij samenwerken.

Boek direct je reis!

Liever een ander reisschema? Bekijk dan onderstaande rondreizen:

Celtic Way South - 7 dagen
Celtic Way West - 7 dagen
Informatie
Update cookie voorkeuren

Powered by Content Power