Stuur ons een vraag via e-mail
Stel ons een vraag via Whatsapp
Bel ons op +31 (0)13 590 49 85
"De online reisspecialist voor autorondreizen naar Keltische bestemmingen"
Discover Wales - 8 dagen
Wales
Discover Wales - 8 dagen
  • Bekijk reisschema per dag
  • Voeg dag toe of kort reis in
  • Kies andere / extra locaties
  • Kies accommodatietype
Of
  • Bereken de prijs van jouw reis
  • Kies vertrekdatum
  • Kies accommodatie- en kamertype
  • Vrijblijvend en onbeperkt

Reisschema: 1x nacht Cardiff, 2x nachten Brecon Beacons National Park, 2x nachten Pembroke, 2x nachten Aberystwyth

Hoogtepunten: Cardiff Castle, Brecon Beacons National Park, Gower schiereiland, Snowdonia National Park

Prijs vanaf

De ideale kennismakingsreis met Wales! Tijdens deze 8-daagse reis bezoekt u alle hoogtepunten van Wales met o.a. de steden Cardiff en Swansea, de prachtige natuurgebieden Brecon Beacons, Pembrokeshire Coast en Snowdonia National Park en rijdt u langs de meest indrukwekkende kustgebieden van Wales.  

Dag 1

Aankomst in Wales, u rijdt naar Cardiff. U heeft in de avond de tijd om Cardiff te verkennen. Ga terug in de tijd met een bezoekje aan Cardiff Castle, of bewonder de moderne architectuur van het Millennium Stadium. 

U overnacht in: Cardiff

Dag 2

De route van vandaag voert door de Rhonnda vallei, wat vroeger het belangrijkste koolwingebied van Wales was. U komt hierbij langs het stadje Merthyr Tydfil, waar u Cyfarthfa Castle kunt bezoeken. De route eindigt in het Brecon Beacons National Park, dat bekend staat om haar ruige heuvels en waar u zowel natuurlijke als culturele schatten kunt vinden. 

U overnacht in: Brecon Beacons Nat. Park

Dag 3

Een dag om te genieten van het Brecon Beacons National Park met haar spectaculaire watervallen en diepe grotten. Ook kunt u deze dag benutten om de zuidkust en de stad Swansea te ontdekken. U kunt hierbij een bezoek brengen aan het Dylan Thomas Centre, een interactief museum dat in het teken staat van Swansea's meest bekende poëet. 

U overnacht in: Brecon Beacons Nat. Park

Dag 4

Via het Victoriaanse stadje Llandeilo en Carmarthen, de geboorteplaats van de tovenaar Merlijn, rijdt u naar het stadje Pembroke, dat wordt gedomineerd door het prachtige Pembroke Castle. U verblijft twee nachten in de omgeving van Pembroke.

U overnacht in: Pembroke

Dag 5

U heeft vandaag een hele dag om de omgeving van Pembroke te ontdekken. Flaneer langs de boulevard van het charmante kustplaatsje Mumbles, verken het Gower schiereiland met zijn goudbruine stranden en schitterende uitzichten en bezoek Arthur's Stone, een neolitische steen die hier volgens de legende door Koning Arthur zou zijn neergegooid. 

U overnacht in: Pembroke

Dag 6

Vanuit Pembroke rijdt u naar Aberystwyth. Onderweg kunt u het kleinste stadje van Groot-Brittannië bezoeken, St. David's, en komt u langs het plaatsje Fishguard, wat veel meer is dan alleen een oversteekplaats naar Ierland. U rijdt een prachtige kustroute door het Pembrokeshire Coast National Park en verblijft twee nachten in de omgeving van Aberystwyth.

U overnacht in: Aberystwyth

Dag 7

Aberystwyth is een prima uitvalsbasis om het Snowdonia National Park te bezoeken, waar u de hoogste berg van Wales vindt. Het park biedt de mogelijkheid om te wandelen, vissen, bergbeklimmen of de alom aanwezig Keltische ruïnes te bezoeken.

U overnacht in: Aberystwyth

Dag 8

Terugreis

Voorbeeld accommodaties

Wilt u meer informatie over de accommodatietypes die wij bieden? Klik op de link en u krijgt een heel goed beeld van de accommodaties waarmee wij samenwerken.

Boek direct je reis!

Liever een ander reisschema? Bekijk dan onderstaande rondreizen:

Most of Wales - 12 dagen
All of Wales and the Southwest - 15 dagen
Informatie
Update cookie voorkeuren

Powered by Content Power