Stuur ons een vraag via e-mail
Stel ons een vraag via Whatsapp
Bel ons op +31 (0)13 590 49 85
"De online reisspecialist voor autorondreizen naar Keltische bestemmingen"
Good Food & Highlights Tour - 8 dagen
Ierland
Good Food & Highlights Tour - 8 dagen
  • Bekijk reisschema per dag
  • Voeg dag toe of kort reis in
  • Kies andere / extra locaties
  • Kies accommodatietype
Of
  • Bereken de prijs van jouw reis
  • Kies vertrekdatum
  • Kies accommodatie- en kamertype
  • Vrijblijvend en onbeperkt

Reisschema: 1x nacht Cork, 2x nachten Bantry, 1x nacht Dingle, 2x nachten Galway, 1x nacht Dublin

Hoogtepunten: English Food Market, Titanic Trail Cobh, Ring of Kerry, Dingle schiereiland, Cliffs of Moher, Connemara, Clonmacnoise, Trinity College, Temple Bar, Guinness Storehouse

Prijs vanaf

Wist u dat u in Ierland heerlijk kunt eten?! Dit in combinatie met de Ierse gastvrijheid en prachtige natuur laat deze rondreis u volop genieten van alles wat Ierland te bieden heeft. Van de zuidkust met zijn prachtige natuur en heerlijk visrestaurants, tot het westen met Connemara en Galway, bekend om haar oesters. Uiteraard mag ook Dublin niet ontbreken! 

Dag 1

Aankomst in Ierland. Bezoek aan de stad Cork met als hoogtepunt de 'English Market'; een overdekte versmarkt waar alleen lokale producten worden verkocht en waar u in het restaurant boven de markt direct kunt genieten van de diverse smaken van deze streekproducten! 

U overnacht in: Cork

Dag 2

Vandaag rijdt u een spectaculaire route langs de zuid- en zuidwest kust van Ierland met hoogtepunten als de Titanic Trail in Cobh en de pittoreske kustplaatsjes Kinsale en Clonakilty. Een lunch in een authentiek visrestaurant mag natuurlijk niet ontbreken en wij voorzien u volop in tips en adressen! U overnacht in de omgeving van Bantry, een dorp dat bekend staat om haar mosselbanken. 

U overnacht in: Bantry

Dag 3

Vandaag bezoekt u de schiereilanden Beara en Iveragh met o.a. de wereldberoemde Ring of Kerry. U rijdt langs prachtige kusten, door pittoreske dorpjes en kunt volop genieten van de adembenemende natuur van West Ierland. Lunchen doet u vanzelfsprekende in een typische Ierse Pub. Ook voor het diner zijn er diverse opties, van 'Pub Grub' tot ' Fine Dining'.

U overnacht in: Bantry

Dag 4

Vanuit Bantry rijdt u via Killarney naar het schiereiland Dingle. Hier kunt u een fantastische route rijden langs Keltische overblijfselen en spectaculaire kusten, de indrukwekkende Mount Brandon beklimmen, of slenteren langs de vissershaven en talloze souvenirwinkeltjes in Dingle. 's Avonds kunt u genieten van een diner en Ierse muziek in één van de vele restaurants en Ierse pubs.

U overnacht in: Dingle

Dag 5

Vandaag passeert u de Shannon rivier en rijdt u langs de adembenemende Cliffs of Moher. Via het bizarre en mysterieuze landschap van leisteen, genaamd de Burren, komt u in Galway. Deze bruisende stad is bekend vanwege 's werelds langst lopende Oester Festival; ieder jaar gehouden tijdens het laatste weekend van September.

U overnacht in: Galway

Dag 6

Vanuit Galway kunt u vandaag de wereldberoemde Connemara bezoeken. Deze prachtige streek staat bekend om haar vele meren, idyllische stranden en ruige bergen. In de vele lieflijke dorpjes en stadjes die u passeert vindt u altijd wel een Ierse pub met een smakelijke 'home cooked meal'. Ook 's avonds heeft u weer volop de keuze en kunt u optimaal genieten van de Ierse Craic (entertainment, gezelligheid).

U overnacht in: Galway

Dag 7

Vanuit Galway rijdt u dwars door het land naar de oostkust. U passeert hierbij de ruïnes van het klooster Clonmacnoise aan de Shannon rivier, wat vroeger één van de belangrijkste religieuze nederzettingen in Ierland was. U arriveert in Dublin en heeft de hele middag en avond om te genieten van de gastvrije sfeer van de Ierse hoofdstad. Een bezoek aan Temple Bar Area met zijn ontelbare pubs, restaurants, live shows etc. mag zeker niet ontbreken!

U overnacht in: Dublin

Dag 8

Terugreis

Voorbeeld accommodaties

Wilt u meer informatie over de accommodatietypes die wij bieden? Klik op de link en u krijgt een heel goed beeld van de accommodaties waarmee wij samenwerken.

Boek direct je reis!

Liever een ander reisschema? Bekijk dan onderstaande rondreizen:

Good Food & Highlights Tour - 8 dagen
Wild Atlantic Way - 13 dagen
Informatie
Update cookie voorkeuren

Powered by Content Power