Stuur ons een vraag via e-mail
Stel ons een vraag via Whatsapp
Bel ons op +31 (0)13 590 49 85
"De online reisspecialist voor autorondreizen naar Keltische bestemmingen"
Good Food & Highlights Tour - 8 dagen
Schotland
Good Food & Highlights Tour - 8 dagen
  • Bekijk reisschema per dag
  • Voeg dag toe of kort reis in
  • Kies andere / extra locaties
  • Kies accommodatietype
Of
  • Bereken de prijs van jouw reis
  • Kies vertrekdatum
  • Kies accommodatie- en kamertype
  • Vrijblijvend en onbeperkt

Reisschema: 1x nacht Loch Lomond/Trossachs, 2x nachten Fort William, 1x nacht Inverness, 2x nachten Pitlochry, 1x nacht Regio Edinburgh

Hoogtepunten: Loch Lomond, Glen Coe, Ben Nevis, Road to the Isles, Loch Ness, Whisky Trail, Balmoral Castle, Edinburgh's Royal Mile

Prijs vanaf

Tijdens deze reis maakt u kennis met de Schotse keuken en gastvrijheid en ziet u alle hoogtepunten van het land! Van Loch Lomond rijdt u door de Highlands waarna u naar Edinburgh rijdt. Uiteraard mogen Haggis, lokale Ale’s en Schotse whisky niet ontbreken en zullen wij u ruimschoots voorzien in tips voor de ultieme Schotse (eet)beleving!

Dag 1

Na aankomst in Schotland rijdt u naar het natuurgebied Loch Lomond/The Trossachs; het centrum voor ‘outdoor’ activiteiten van Schotland met vele lieflijke dorpjes met authentieke pubs en restaurants. Jaarlijks vindt hier het Loch Lomond Food & Drink Festival plaats. Onderweg kunt u een stop maken in Glasgow. U verblijft één nacht in de omgeving van Loch Lomond. 

U overnacht in: Loch Lomond / Trossachs

Dag 2

Via de indrukwekkende en adembenemende gletsjervallei Glen Coe rijdt u naar Fort William; ook wel ‘The Gateway to the Highlands’ genaamd. In de middag kunt u de Ben Nevis bezoeken, met haar 1344 meter de hoogste berg van het Verenigd Koninkrijk. Ook kunt u genieten van het stadje Fort William met een grote diversiteit aan pubs en restaurants. Uiteraard voorzien wij u in tips en adviezen!

U overnacht in: Fort William

Dag 3

Vandaag rijdt u de ‘Road to the Isles’ - bekend uit de Harry Potter film - en gaat u via de ferry naar het Isle of Sky. Hier maakt u een tocht over dit schitterende en ongerepte eiland, vol met kliffen, bergen en meren. Een absolute aanrader is om te lunchen in één van de intieme visrestaurantjes aan de haven van Portree! 

U overnacht in: Fort William

Dag 4

Via Loch Ness, waar u kunt kijken of u Nessie wel kunt vinden, gaat de route vandaag naar Inverness, de hoofdstad van de Highlands. U heeft alle tijd om Loch Ness en Inverness te ontdekken. Vanwege haar natuurlijke ligging, eeuwenoude ‘Highlands’ tradities en innovatieve inwoners is Inverness een walhalla voor fijnproevers. Van lokale bierbrouwerijen tot ambachtelijke brood en kleurrijke cupcakes, u vindt het allemaal in Inverness.

U overnacht in: Inverness

Dag 5

Vanuit Inverness rijdt u de beroemde Whisky Trail en gaat u dwars door het Cairngorms National Park naar Pitlochry. Uiteraard mag een bezoek aan een whisky distilleerderij niet ontbreken en zullen wij u voorzien in tips en adressen. 

U overnacht in: Pitlochry

Dag 6

Vandaag kunt u Balmoral Castle bezoeken, het kasteel waar de Queen Mom opgroeide en het mooiste kasteel van Schotland, een tocht door de prachtige omgeving van Pitlochry maken of de steden Perth en Dundee bezoeken.

U overnacht in: Pitlochry

Dag 7

Vanuit Pitlochry bezoekt u vandaag Edinburgh, de hoofdstad van Schotland en één van de mooiste steden van Europa. Het koninklijke yacht Royal Yacht Britannia, het imposante Edinburgh Castle en de Royal Mile wachten op uw bezoek. Om de drukte van de stad te vermijden verblijft u in een karakteristiek plaatsje in de omgeving van Edinburgh met prima verbindingen van/naar de stad.

U overnacht in: Regio Edinburgh 

Dag 8

Terugreis

 

Voorbeeld accommodaties

Wilt u meer informatie over de accommodatietypes die wij bieden? Klik op de link en u krijgt een heel goed beeld van de accommodaties waarmee wij samenwerken.

Boek direct je reis!

Liever een ander reisschema? Bekijk dan onderstaande rondreizen:

Most of Scotland - 12 dagen
Good Food & Highlights Tour - 8 dagen
Informatie
Update cookie voorkeuren

Powered by Content Power