Stuur ons een vraag via e-mail
Stel ons een vraag via Whatsapp
Bel ons op +31 (0)13 590 49 85
"De online reisspecialist voor autorondreizen naar Keltische bestemmingen"
Irish Whiskey & Beer - 5 dagen
Ierland
Irish Whiskey & Beer - 5 dagen
  • Bekijk reisschema per dag
  • Voeg dag toe of kort reis in
  • Kies andere / extra locaties
  • Kies accommodatietype
Of
  • Bereken de prijs van jouw reis
  • Kies vertrekdatum
  • Kies accommodatie- en kamertype
  • Vrijblijvend en onbeperkt

Reisschema: 1x nacht Dublin, 1x nacht Kilkenny, 1x nacht Cork, 1x nacht Tullamore

Hoogtepunten: Guinness Storehouse, Old Jameson Distillery, Smithwick's Brewery, Old Midleton Distillery, Tullamore Dew Heritage Centre. Kilbeggan Distillery Experience

Prijs vanaf

Bent u een liefhebber van een glas Ierse whiskey of een pint Guinness? Dan is dit dé ideale reis voor u! U bezoekt de meest bekende distilleerderijen en brouwerijen van Ierland en heeft tijd voor alle bezienswaardigheden onderweg. Speciaal voor deze reis hebben wij accommodaties geselecteerd die op loopafstand liggen van de gezellige pubs en restaurants.

Dag 1

Aankomst in Dublin. In het hart van de hoofdstad bezoekt u de meest bekende Whiskey distilleerderij van het land; Old Jameson Distillery. Een bezoek aan de Guinness fabriek is een must voor iedere bierliefhebber. Via een bezoek aan de Guinness Storehouse leert u alles over dit wereldberoemde Ierse drankje! Of leer meer over de verschillende Whiskey's in Dublin's Whiskey museum, waarbij een 'tasting' natuurlijk niet mag ontbreken! U verblijft één nacht in de omgeving van Dublin.

U overnacht in: Dublin

Dag 2

U reist vervolgens zuidwaarts en voordat u in Kilkenny aankomt, kunt u een bezoek brengen aan O'Hara's Brewing Company in Carlow, een bierbrouwerij die al verschillende awards gewonnen heeft. In Kilkenny kunt u de Smithwick's Brewery (Smithwicks St. Francis' Abbey) bezoeken. Deze brouwerij ligt midden in het centrum van Kilkenny en is een ideaal startpunt voor een geslaagde avond. U verblijft één nacht in de omgeving van Kilkenny.

U overnacht in: Kilkenny

Dag 3

In de ochtend reist u naar  Midleton waar u de enige distilleerderij vindt waar nog de traditionele ‘pure pot-still’ whiskey wordt gemaakt. U vindt hier tevens de grootste stookketel ter wereld (met een inhoud van 140.000 liter). ’s Avonds kunt u genieten van het gastronomische en gezellige Cork. U verblijft één nacht in de omgeving van Cork.

U overnacht in: Cork

Dag 4

Van Cork reist u noordwaarts naar Tullamore met het Dew Heritage Centre; een informatiecentrum over de beroemde Ierse whiskey, Tullamore Dew. Hier leert u alles over de turbulente geschiedenis van deze befaamde Whiskey en eindigt u met een tasting. Ook kunt u de Kilbeggan Distillery Experience bezoeken, in het nabijgelegen dorp Kilbeggan. U verblijft één nacht in de omgeving van Tullamore.

U overnacht in: Tullamore

Dag 5

Terugreis

Voorbeeld accommodaties

Wilt u meer informatie over de accommodatietypes die wij bieden? Klik op de link en u krijgt een heel goed beeld van de accommodaties waarmee wij samenwerken.

Boek direct je reis!

Liever een ander reisschema? Bekijk dan onderstaande rondreizen:

Good Food & Highlights Tour - 8 dagen
Coastal Cork - 5 dagen
Informatie
Update cookie voorkeuren

Powered by Content Power