Stuur ons een vraag via e-mail
Stel ons een vraag via Whatsapp
Bel ons op +31 (0)13 590 49 85
"De online reisspecialist voor autorondreizen naar Keltische bestemmingen"
Most of the Southwest Special
Engeland
Most of the Southwest Special
  • Bekijk reisschema per dag
  • Voeg dag toe of kort reis in
  • Kies andere / extra locaties
  • Kies accommodatietype
Of
  • Bereken de prijs van jouw reis
  • Kies vertrekdatum
  • Kies accommodatie- en kamertype
  • Vrijblijvend en onbeperkt

Reisschema: 3x nachten Regio Bristol, 3x nachten Regio Newquay, 3x nachten Regio Torquay

Locaties kunnen niet aangepast worden. Hiervoor verwijzen we graag naar onze normale rondreis Most of the Southwest. Voor deze aanbiedingsreis geldt een andere accommodatietype, zie =>

Prijs vanaf

Deze reis laat u kennismaken met de verborgen schatten van het zuidwesten van Engeland. U komt langs levendige steden als Bristol, Plymouth en Torquay en rijdt door de prachtige natuurparken van Exmoor en Dartmoor. Of wandel langs de uitgestrekte stranden van Devon, Cornwall en de Jurassic Coast.

Dag 1

Aankomst in zuidwest Engeland, u rijdt naar Bristol. 

U overnacht in: Regio Bristol

Dag 2

Een volle dag om Bristol en omgeving te verkennen! Bezoek het indrukwekkende 19e eeuwse stoomschip SS Great-Britain, geniet van het uitzicht dat u heeft vanaf de Clifton Suspension Bridge, ruik de zilte zeelucht in de haven en laat u verassen door de schoonheid van Bristol Cathedral. 

U overnacht in: Regio Bristol

Dag 3

Via het mondaine stadje Bath, bekend vanwege de thermische baden, rijdt u naar het Exmoor National Park. Een afwisselend landschap van heide, bossen en valleien maakt dit park tot een waar wandelparadijs.

U overnacht in: Regio Bristol

Dag 4

Via het Exmoor National Park rijdt u langs de grillige kustlijn van Noord-Devon naar het graafschap Cornwall, waar de overblijfselen van de Keltische cultuur overal zichtbaar zijn. U komt door het natuurgebied Bodmin Moor, een heidelandschap met granieten rotsen die het gebied een mysterieuze uitstraling geven. 

U overnacht in: Regio Newquay

Dag 5

Vandaag kunt u een prachtige rondrit maken door de uiterste punt van Cornwall. Een fantastisch gebied met een stenen monumenten, glooiende heuvels en prachtige stranden. Onderweg komt u langs verschillende stadjes, elk met hun eigen charme. 

U overnacht in: Regio Newquay

Dag 6

Vandaag kunt u Bodmin en omgeving verder verkennen. Bezoek het 12e eeuwse Restormel Castle, geniet van exotische bloemen in de botanische tuinen van het Eden Project of boek een rondleiding in de prijswinnende Camel Valley wijngaarden.

U overnacht in: Regio Newquay

Dag 7

Vanuit Cornwall rijdt u naar Torquay in Devon. Onderweg komt u langs het rustige en welvarende marktstadje Tavistock, de prachtige 13e eeuwse Buckland Abbey en de bruisende havenstad Plymouth. 

U overnacht in: Regio Torquay

Dag 8

Torquay ligt aan de rand van het Dartmoor National Park. Het park bestaat uit prachtig heidelandschap met granieten heuvels en biedt alle gelegenheid voor een ontspannen dag. U kunt ook een bezoek brengen aan de juweeltjes van steden in de omgeving, zoals Totnes en Dartmouth.

U overnacht in: Regio Torquay

Dag 9

Bezoek vandaad de kust tussen Exmouth en Swanage. Deze staat bekend als de Jurassic Coast vanwege de vele fossielen die er te vinden zijn. Het staat op dan ook niet voor niks op de Werelderfgoedlijst. 

U overnacht in: Regio Torquay

Dag 10

Terugreis

Voorbeeld accommodaties

Wilt u meer informatie over de accommodatietypes die wij bieden? Klik op de link en u krijgt een heel goed beeld van de accommodaties waarmee wij samenwerken.

Boek direct je reis!

Liever een ander reisschema? Bekijk dan onderstaande rondreizen:

Most of the Southwest - 12 dagen
South England & Southwest - 12 dagen
Informatie
Update cookie voorkeuren

Powered by Content Power