Stuur ons een vraag via e-mail
Stel ons een vraag via Whatsapp
Bel ons op +31 (0)13 590 49 85
"De online reisspecialist voor autorondreizen naar Keltische bestemmingen"
Most of Wales Special
Wales
Most of Wales Special
  • Bekijk reisschema per dag
  • Voeg dag toe of kort reis in
  • Kies andere / extra locaties
  • Kies accommodatietype
Of
  • Bereken de prijs van jouw reis
  • Kies vertrekdatum
  • Kies accommodatie- en kamertype
  • Vrijblijvend en onbeperkt

Reisschema: 3x nachten Regio Brecon Beacon NP, 3x nachten Regio Pembrokeshire NP, 3 x nachten Regio Snowdonia NP
Locaties kunnen niet aangepast worden. Hiervoor verwijzen we graag naar onze normale rondreis Most of Wales. Voor deze aanbiedingsreis geldt een andere accommodatietype, zie =>

Prijs vanaf

Tijdens deze reis doorkruist u eerst zuid Wales en bezoekt u de steden Cardiff en Swansea en de prachtige natuurparken Brecon Beacons en Pembrokeshire Coast. Via een prachtige kustroute rijdt u noordwaarts en heeft u de tijd om bezienswaardigheden zoals het Snowdonia National Park, het Llyn schiereiland en de Llangollen vallei te bezoeken.

 

Dag 1

Aankomst in Wales, u rijdt naar het Brecon Beacon National Park. 

U overnacht in: Regio Brecon Beacon National Park

Dag 2

De omgeving van Cardiff is rijk aan historisch erfgoed, met onder andere een aantal kastelen die u vandaag kunt bezoeken. Via het voormalige hart van de mijnindustrie, de Rhondda vallei, komt u wederom door het Brecon Beacons National Park. 

U overnacht in: Regio Brecon Beacon National Park

Dag 3

Laatste dag voor het Brecon Beacons National Park. Dit park heeft enkele indrukwekkende natuurwonderen. Spectaculaire watervallen, diepe grotten, wilde bergen en gletsjermeren, ze zijn allemaal te vinden in dit fantastische natuurgebied, dat zich uitstekend leent voor een wandeling of een kano tocht. 

U overnacht in: Regio Brecon Beacon National Park

Dag 4

De route van vandaag voert langs het Victoriaanse stadje Llandeilo en Camarthen, geboorteplaats van de tovenaar Merlijn, naar Pembroke. Hier kunt u een bezoekje brengen aan het majestueuze Pembroke Castle. 

U overnacht in: Regio Pembrokeshire National Park

Dag 5

Deze dag kunt u vrij besteden. Een rondrit over het Gower schiereilanden met zijn grijze leisteenrotsen en prachtige uitzichten over zee is een aanrader. U kunt dit combineren met een bezoek aan het charmante kustplaatsje Mumbles. 

U overnacht in: Regio Pembrokeshire National Park

Dag 6

Vadaag kunt u St. Davids bezoeken; het kleinste stadje van Groot-Brittannië en bekend om zijn magnifieke kathedraal. Onderweg volgt u een prachtige kustroute door het Pembrokeshire Coast National Park. 

U overnacht in: Regio Pembrokeshire National Park

Dag 7

Vandaag rijdt u naar het Snowdonia National Park, waar u de hoogste berg van Wales vindt. Het park is een paradijs voor bergbeklimmers, vissers en wandelaars en er zijn verschillende Keltische ruïnes te bezichtigen. 

U overnacht in: Regio Snowdonia National Park

Dag 8

Vandaag voert de route u naar Caernarfon. U komt hierbij over het prachtige Llŷn schiereiland met pittoreske dorpjes en uitgestrekte stranden. U eindigt de dag in het stadje Caernarfon, bekend vanwege Caernarfon Castle, het mooiste kasteel van Wales.

U overnacht in: Regio Snowdonia National Park

Dag 9

U rijdt vandaag langs de prachtige kustplaastjes Conwy en Llandudno en uiteraard naar het marktplaatsje Llangollen in de scenerieke Llangollen vallei. 

U overnacht in: Regio Snowdonia National Park

Dag 10

Terugreis

Voorbeeld accommodaties

Wilt u meer informatie over de accommodatietypes die wij bieden? Klik op de link en u krijgt een heel goed beeld van de accommodaties waarmee wij samenwerken.

Boek direct je reis!

Liever een ander reisschema? Bekijk dan onderstaande rondreizen:

Most of Wales - 12 dagen
Most of Ireland Special
Informatie
Update cookie voorkeuren

Powered by Content Power