Stuur ons een vraag via e-mail
Stel ons een vraag via Whatsapp
Bel ons op +31 (0)13 590 49 85
"De online reisspecialist voor autorondreizen naar Keltische bestemmingen"
Southern England - 5 dagen
Engeland
Southern England - 5 dagen
  • Bekijk reisschema per dag
  • Voeg dag toe of kort reis in
  • Kies andere / extra locaties
  • Kies accommodatietype
Of
  • Bereken de prijs van jouw reis
  • Kies vertrekdatum
  • Kies accommodatie- en kamertype
  • Vrijblijvend en onbeperkt

Reisschema: 1 x nacht Royal Tunbridge Wells, 1 x nacht Portsmouth, 1 x nacht Brighton, 1 x nacht Hastings

Hoogtepunten: Canterbury Cathedral, het platteland van Kent, South Downs National Park, Brighton Pier, Royal Pavilion, Hastings Castle

Prijs vanaf

Deze rondreis biedt een perfecte én voordelige manier om kennis te maken met Engeland! De reis start in Kent waar u de stad Canterbury bezoekt en toert langs prachtige natuur en lieflijke dorpjes. Via Portsmouth rijdt u een heerlijke kustroute, waarbij het glamoureuze Brighton en het historische Hastings natuurlijk niet mogen ontbreken

Dag 1

Na aankomst in Engeland rijdt u naar de stad Canterbury, bekend vanwege het Middeleeuwse karakter van de binnenstad en de wereldberoemde Kathedraal, welke de oudste van Engeland is. Via het lieflijke platteland van Kent met zijn weelderige tuinen rijdt u naar Royal Tunbridge Wells. U verblijft 1 nacht in een accommodatie in de omgeving van Royal Tunbridge Wells.

U overnacht in: Royal Tunbridge Wells

Dag 2

Vanuit Kent rijdt u dwars door Sussex waarbij u talloze charmante en typisch Engelse dorpjes passeert. U kunt vandaag ook een daguitstapje naar Londen maken. U doorkruist het South Downs National Park, geopend in 2011. Het park is een paradijs voor wandelaars, met de meeste wandelpaden van alle nationale parken in Engeland. U arriveert in het dynamische Portsmouth, een havenstad met een rijke maritieme geschiedenis.

U overnacht in: Portsmouth

Dag 3

U toert via de zuidkust van Engeland weer in oostelijke richting waarbij u vele interessante kustplaatsjes kunt bezoeken en kunt genieten van de beste en originele Engelse 'Fish & Chips'! U komt aan in de populairste badplaats van Groot-Brittannië, Brighton, bekend vanwege de Brighton Pier en het 19e eeuwse Royal Pavilion.

U overnacht in: Brighton

Dag 4

Vanuit Brighton rijdt u verder langs de zonnige zuidkust en komt u in de kustplaats Hastings, bekend vanwege de 'Slag om Hastings' uit 1066 waarbij Willem de Veroveraar met 7000 man voet aan wal zette en de laatste Saksische koning versloeg. In Hastings kunt u een bezoek brengen aan Hastings Castle, of duik in de geschiedenis van de visserij en scheepvaart met een bezoekje aan het Shipwreck Museum en Fishermen's Museum.

U overnacht in: Hastings

Dag 5

Terugreis

Voorbeeld accommodaties

Wilt u meer informatie over de accommodatietypes die wij bieden? Klik op de link en u krijgt een heel goed beeld van de accommodaties waarmee wij samenwerken.

Boek direct je reis!

Liever een ander reisschema? Bekijk dan onderstaande rondreizen:

Best of the Southwest - 7 dagen
South England & Southwest - 12 dagen
Informatie
Update cookie voorkeuren

Powered by Content Power