Stuur ons een vraag via e-mail
Stel ons een vraag via Whatsapp
Bel ons op +31 (0)13 590 49 85
"De online reisspecialist voor autorondreizen naar Keltische bestemmingen"
Ancient East Middle - 6 dagen
Ierland
Ancient East Middle - 6 dagen
  • Bekijk reisschema per dag
  • Voeg dag toe of kort reis in
  • Kies andere / extra locaties
  • Kies accommodatietype
Of
  • Bereken de prijs van jouw reis
  • Kies vertrekdatum
  • Kies accommodatie- en kamertype
  • Vrijblijvend en onbeperkt

Reisschema: 2x nachten Regio Dublin, 3x nachten Kilkenny

Hoogtepunten: Trinity College, Guinness Storehouse, Wicklow Mountains, Kilkenny Castle, Rock of Cashel, Hook Head schiereiland

Prijs vanaf

Deze rondreis biedt de ideale mix van cultuur, historie, Iers erfgoed en overweldigende natuur! Met een bezoek aan de steden Dublin, Kilkenny, Wexford en Waterford, zult u de Ierse geschiedenis en cultuur leren kennen als geen ander, terwijl rondritten door de Wicklow Mountains en langs de zuid- en zuidoost kust van Ierland u versteld zullen doen staan van de diversiteit van de natuur in deze gebieden. U verkent daarnaast de binnenlanden met haar mysterieuze ruïnes. Al met al een perfecte introductie tot al het moois dat oost Ierland te bieden heeft. 

Dag 1

Aankomst in Dublin. U verblijft twee nachten in een accommodatie in de omgeving van Dublin.

U overnacht in: Regio Dublin

Dag 2

Vandaag rijdt u een spectaculaire route door de Wicklow Mountains. Dit gebied, dat ook wel 'de tuin van Ierland' wordt genoemd, staat bekend om haar prachtige natuur, met lieflijke valleien, stoere bergen en meren. In het hart van dit gebied bevindt zich ook één van de meest belangrijke bezienswaardigheden van Ierland; Glendalough. In een vallei omgeven door dichte bossen, en op een locatie tussen twee donkere en mysterieuze meren, ligt deze oude vestiging van de Monniken.

U overnacht in: Regio Dublin

Dag 3

Vanuit Dublin rijdt u naar Kilkenny. Hier heeft u voldoende tijd om alle bezienswaardigheden van dit Middeleeuwse stadje te ontdekken zoals het beroemde en majestueuze Kilkenny Castle, de St Canice Kathedraal en de Smithwick's bierbrouwerij, ogpericht in 1710. U verblijft drie nachten in een accommodatie in de omgeving van Kilkenny.  

U overnacht in: Kilkenny

Dag 4

Vanuit Kilkenny verkent u de binnenlanden van Ierland, met mysterieuze bezienswaardigheden zoals Kells Priory, de Rock of Cashel en Athassel Priory. Vanuit hier rijdt u langs de Zuidkust door één van de beroemdste Gaeltacht (Gaelic sprekende) gebieden van Ierland.

U overnacht in: Kilkenny

Dag 5

Vandaag rijdt u een spectaculaire route langs de Zuidoost kust van Ierland. In Waterford kunt de wereldberoemde Waterford Crystal Factory bezoeken. Andere bezienswaardigheden van vandaag zijn het Duncannon Fort, het schiereiland Hook Head met de oudste vuurtoren ter wereld en het Nationale 1798 Rebellion Centre bij Enniscorthy.

U overnacht in: Kilkenny

Dag 6

Terugreis

Voorbeeld accommodaties

Wilt u meer informatie over de accommodatietypes die wij bieden? Klik op de link en u krijgt een heel goed beeld van de accommodaties waarmee wij samenwerken.

Boek direct je reis!

Liever een ander reisschema? Bekijk dan onderstaande rondreizen:

Celtic Way South - 7 dagen
Ancient East South - 6 dagen
Informatie
Update cookie voorkeuren

Powered by Content Power