Stuur ons een vraag via e-mail
Stel ons een vraag via Whatsapp
Bel ons op +31 (0)13 590 49 85
"De online reisspecialist voor autorondreizen naar Keltische bestemmingen"
Ancient East South - 6 dagen
Ierland
Ancient East South - 6 dagen
  • Bekijk reisschema per dag
  • Voeg dag toe of kort reis in
  • Kies andere / extra locaties
  • Kies accommodatietype
Of
  • Bereken de prijs van jouw reis
  • Kies vertrekdatum
  • Kies accommodatie- en kamertype
  • Vrijblijvend en onbeperkt

Reisschema: 2x nachten Cork, 2x nachten Waterford, 1x nacht Regio Dublin

Hoogtepunten: Rock of Cashel, Blarney Castle, Waterford Crystal Factory, Kennedy Homestead, Glendalough, Wicklow Mountains

Prijs vanaf

Deze rondreis laat u kennismaken met de relatief onbekende zuidoost kust van Ierland en biedt de perfecte balans tussen steden (Cork en Waterford) en natuur. Naast de indrukwekkende kustlijn verkent u ook de binnenlanden met vele bijzondere Keltische overblijfselen en u sluit uw reis af met een verblijf in de hoofdstad Dublin.  

Dag 1

Aankomst in Cork. U verblijft twee nachten in een accommodatie in de omgeving van Cork.  

U overnacht in: Cork

Dag 2

Vandaag verkent u de binnenlanden van Ierland met mysterieuze bezienswaardigheden zoals de Rock of Cashel en de Athassel Priory. Ook kunt u een bezoekje brengen aan Blarney Castle. Kus de Blarney Stone en u zult de gave van welbespraaktheid verkrijgen! 

U overnacht in: Cork

Dag 3

U rijdt vandaag van Cork naar Waterford. In Waterford kunt u een bezoekje brengen aan de wereldberoemde Waterford Crystal Factory, of leer meer over Waterford met een bezoek aan één van de 'Waterford Treasures'; 3 musea die de geschiedenis van Ierland's oudste stad vertellen.

U overnacht in: Waterford

Dag 4

Vandaag rijdt u een mooie route over het Hook schiereiland, waar de oudste vuurtoren ter wereld staat. U kunt tevens een bezoek brengen aan het stadje Wexford en de Kennedy Homestead, de geboorteplaats van de overgrootvader van John F. Kennedy, en nu een museum waar de geschiedenis van de Kennedy's verteld wordt. 

U overnacht in: Waterford

Dag 5

Via een sprookjesachtige route door de Wicklow Mountains rijdt u vandaag naar Dublin. De Wicklow Mountains staat ook wel bekend als 'de tuin van Ierland' en is een spectaculaire omgeving met bergen, valleien en meren. In het hart ervan vindt u Glendalough, een oude religieuze nederzetting en één van Ierland's top bezienswaardigheden.

U overnacht in: Regio Dublin

Dag 6

Terugreis

Voorbeeld accommodaties

Wilt u meer informatie over de accommodatietypes die wij bieden? Klik op de link en u krijgt een heel goed beeld van de accommodaties waarmee wij samenwerken.

Boek direct je reis!

Liever een ander reisschema? Bekijk dan onderstaande rondreizen:

Ancient East Middle - 6 dagen
Ancient East North - 6 dagen
Informatie
Update cookie voorkeuren

Powered by Content Power