"De online reisspecialist voor autorondreizen naar Keltische bestemmingen"
Eastern Adventures - 6 dagen
Ierland
Eastern Adventures - 6 dagen

Reisschema: 2x nachten Belfast, 2x nachten Derry, 1x nacht Belfast

Hoogtepunten: Titanic Belfast, Crumlin Road Gaol, Bushmills Distillery, Free Derry Corner 

Prijs vanaf
€ 285.00

Deze rondreis biedt de ideale mix van cultuur, historie, Iers erfgoed en overweldigende natuur! U bezoekt de steden Dublin, Kilkenny, Wexford en Waterford en zult onder de indruk zijn van het natuurschoon van de Wicklow Mountains en de kustlijnen. Ook verkent u de binnenlanden met haar mysterieuze ruïnes. Al met al een perfecte introductie tot het oost Ierland. 

Schema bekijken en/of aanpassen?

  • Bekijk reisschema per dag
  • Voeg dag toe of kort reis in
  • Kies andere / extra locaties
  • Kies accommodatietype
Of
Boek direct je reis!

Dag 1

Aankomst in Ierland, u rijdt naar Belfast. U verblijft drie nachten in een accommodatie in de omgeving van Belfast.

U overnacht in: Belfast (N-IRL)

Dag 2

Vandaag rijdt u een spectaculaire route langs de Oostkust en door de Mourne Mountains. Via de zogenaamde 'Gold Coast' (vanwege de vele rijke Ieren die hier wonen) rijdt u naar de bloeiende kustplaats Bangor. Vervolgens rijdt u een prachtige route zuidwaarts van Newcastle naar Newry. Vanuit hier doorkruist u de Mourne Mountains, welke tot de hoogste van Noord-Ierland behoren. 

U overnacht in: Belfast (N-IRL)

Dag 3

Een hele dag om Belfast en omgeving te ontdekken. Bezoek Titanic Belfast, de grootste Titanic visitor experience ter wereld, ga mee op tour door de Victoriaanse gevangenis Crumlin Road Gaol of neem een Black-Taxi tour langs de protestantse en christelijke wijken, waar de muurschilderingen herinneren aan Belfast's donkere dagen. 

U overnacht in: Belfast (N-IRL)

Dag 4

Vanuit Belfast gaat u naar de Noordkust en rijdt u de spectaculaire kustroute met bezienswaardigheden zoals de wereldberoemde steenformatie “Giant’s Causeway” en de Bushmills Distillery, de oudste distilleerderij ter wereld. Vanuit hier rijdt u naar Derry. U verblijft drie nachten in een accommodatie in de omgeving van Derry.

U overnacht in: Derry (N-IRL)

Dag 5

Een hele dag om Derry te ontdekken. Met bezienswaardigheden zoals de Derry City Walls, het met awards bekroonde Tower Museum, de Free Derry Corner en het Bloody Sunday Memorial, biedt Derry een volledig overzicht van de veelbewogen Noord-Ierse geschiedenis.

U overnacht in: Derry (N-IRL)

Dag 6

Vandaag maakt u een dagtrip naar het gebied rondom Enniskillen met zijn lieflijke meren en de ongerepte County Donegal, de meest geïsoleerde County in Ierland. In het Ulster American Folk Park maakt u kennis met 3 eeuwen van emmigratie vanuit Ierland. 

U overnacht in: Derry (N-IRL)

Dag 7

Terugreis

Voorbeeld accommodaties

Wilt u meer informatie over de accommodatietypes die wij bieden? Klik op de link en u krijgt een heel goed beeld van de accommodaties waarmee wij samenwerken.

Boek direct je reis!

Liever een ander reisschema? Bekijk dan onderstaande rondreizen:

Celtic Way South & West - 7 dagen
All of Ancient East - 12 dagen