Stuur ons een vraag via e-mail
Stel ons een vraag via Whatsapp
Bel ons op +31 (0)13 590 49 85
"De online reisspecialist voor autorondreizen naar Keltische bestemmingen"
Most of Scotland Special - 10 dagen
Schotland
Most of Scotland Special - 10 dagen
  • Bekijk reisschema per dag
  • Voeg dag toe of kort reis in
  • Kies andere / extra locaties
  • Kies accommodatietype
Of
  • Bereken de prijs van jouw reis
  • Kies vertrekdatum
  • Kies accommodatie- en kamertype
  • Vrijblijvend en onbeperkt

Reisschema: 3x nachten Regio Glasgow, 3x nachten Regio Inverness, 3 x nachten Regio Edinburgh - Dunfermline - Sterling
Locaties kunnen niet aangepast worden. Hiervoor verwijzen we graag naar onze normale rondreis Most of Scotland. Voor deze aanbiedingsreis geldt een andere accommodatietype, zie =>

Prijs vanaf

Dé perfecte rondreis voor iedereen die Schotland beter wil leren kennen! U maakt kennis met de Schotse historie, cultuur en uiteraard de fantastische natuur. U bezoekt de steden Glasgow, Edinburgh en Inverness en kunt prachtige rondritten maken The Trossachs, langs het meer Loch Ness, door de Cairngorms en de Highlands, waar u zult genieten van de fabelachtige natuur.

Dag 1

Aankomst in Schotland, u rijdt naar Glasgow. De rest van de dag en avond kunt u gebruiken om deze bruisende stad te ontdekken. U verblijft een nacht in de omgeving van Glasgow.

U overnacht in: Regio Glasgow

Dag 2

Vandaag kunt u een rondrit maken door de Trossachs, het schitterende natuurgebied in de zuidelijke Highlands. Deze landelijke route voert u langs de Loch Lomond, de gletsjervallei Glen Coe en de Ben Nevis, de hoogste berg van Schotland. 

U overnacht in: Regio Glasgow

Dag 3

Vandaag heeft u de mogelijkheid om via de ‘Road to the Isles’ de Isle of Sky te bezoeken. Hier maakt u een tocht over dit schitterende en ongerepte eiland, vol met kliffen, bergen en meren. Op de terugweg kunt u het Eilean Donan Castle bezoeken, één van Schotland's mooiste kastelen.

U overnacht in: Regio Glasgow

Dag 4

Via Loch Ness, waar u kunt kijken of u Nessie wel kunt vinden, gaat de route vandaag naar Inverness, de hoofdstad van de Highlands. Onderweg komt u langs Urquhart Castle, van waaruit u prachtige uitzichten heeft over Loch Ness. U verblijft drie nachten in de omgeving van Inverness. 

U overnacht in: Regio Inverness

Dag 5

Een prachtige rondrit door het graafschap Ross en Cromarty biedt u de mogelijkheid om de betoverende bergen en de glooiende, met heide begroeide heuvels te ontdekken. U komt door verschillende plaatsjes: Tain, Lairg en Ullapool, die elk hun eigen charme hebben. 

U overnacht in: Regio Inverness

Dag 6

De omgeving van Inverness heeft een aantal historische belangrijke en indrukwekkende bezienswaardigheden. De Clava Cairns tonen het leven van het prehistorische Schotland. De Culloden Battlefield is de plaats waar de laatste veldslag op de Britse eilanden werd gevochten en Fort George werd gebouwd om de Highlands onder controle te houden en is één van de beste 18e eeuwse forten in Groot-Brittannië.

U overnacht in: Regio Inverness

Dag 7

Vanuit Inverness kunt u via de indrukwekkende Cairngorms naar Pitlochry rijden. Hier kunt u een bezoek brengen aan Glamis Castle bezoeken, een prachtig kasteel en vroegere residentie van de Queen mum. Daarnaast kunt u een uitstapje maken naar Perth en Dundee, waar u zich kunt verdiepen in de geschiendenis van deze steden.

U overnacht in: Regio Edinburgh - Dunfermline - Stirling

Dag 8

Vandaag bezoekt u Edinburgh, de hoofdstad van Schotland en één van de mooiste steden van Europa. Het koninklijke yacht Royal Yacht Britannia, het imposante Edinburgh Castle en de Royal Mile wachten op uw bezoek. 

U overnacht in: Regio Edinburgh - Dunfermline - Stirling

Dag 9

U heeft nog een volle dag voor Edinburgh en haar omgeving. U kunt niet alleen de standaard attracties bezoeken zoals het kasteel, maar ook één van de vele musea, wandelen in één van de parken of Arthur’s Seat beklimmen voor een schitterend uizicht over de stad. Ook de plaatsen Stirling en Dunfermline zijn zeker een bezoekje waard.

U overnacht in: Regio Edinburgh - Dunfermline - Stirling

Voorbeeld accommodaties

Wilt u meer informatie over de accommodatietypes die wij bieden? Klik op de link en u krijgt een heel goed beeld van de accommodaties waarmee wij samenwerken.

Boek direct je reis!

Liever een ander reisschema? Bekijk dan onderstaande rondreizen:

Most of Scotland - 12 dagen
Most of Wales Special
Informatie
Update cookie voorkeuren

Powered by Content Power