Wilt u meer weten over onze accommodaties?

Bij CelticTours kunt u de rondreizen naar Schotland, Ierland, Wales en Engeland boeken op basis van de volgende accommodatie types (muv de aanbiedingen, zie hieronder):

 • Mix: Hotels, Inss en B&B's (meest populair & aanrader!)
 • Hotel
 • Bed & Breakfast 
 • Zelf zoeken en boeken (indien van toepassing)


Hieronder treft u de links naar de diverse pagina's waarop u meer informatie krijgt over deze accommodaties en treft u tevens diverse voorbeelden van accommodaties waarmee wij al jaren samenwerken:

Schotland => 
Engeland => 
Wales => 
Ierland =>

Voor onze overige bestemmingen geldt dat wij een andere accommodatie indeling hanteren. Hieronder treft u meer informatie over deze indeling en treft u tevens diverse voorbeelden van accommodaties waarmee wij al jaren samenwerken:

Frankrijk =>
Spanje =>

*Voor onze aanbiedingen geldt een ander type accommodatie. Deze reizen kunt u uitsluitend boeken obv 2-3* accommodaties (incl. ontbijt). Afhankelijk van de beschikbaarheid boeken wij hier voor u een B&B, Inn, Guesthouse of Hotel. Uiteraard zijn de accommodaties van goede kwaliteit en heeft u altijd de beschikking over een eigen privé badkamer en toilet (niet persé en-suite). Onbijt is altijd inbegrepen. 

NIEUW IN 2017 (nog niet actief)
Zelf Zoeken & Boeken

Vanaf 2017 hopen wij u de UNIEKE gelegenheid te gaan bieden om bij sommige rondreizen zelf uw accommodaties te zoeken & boeken. Hiervoor gebruikt u onze website om een rondreis te selecteren en deze - desgewenst - aan uw wensen aan te passen. Wanneer u uw ideale reisschema heeft samengesteld boekt u de reis op basis van de 'zelf zoeken en boeken'  optie. De reissom wordt dan automatisch veranderd naar EUR 0,-.

NA BOEKING ontvangt u van ons een bevestiging met daarin het overzicht van uw reisschema én een link naar uw persoonlijke 'Zoek & Boek' pagina. Op deze persoonlijke 'Zoek & Boek' pagina treft u per geselecteerde locatie een link naar onze partner Booking.com. U komt dan op de website van Booking.com en hier staat direct de juiste locatie en data ingevoerd. Zo kunt u makkelijk en snel uw eigen accommodaties boeken. Om u te helpen treft u op uw persoonlijke 'Zoek & Boek' pagina tevens diverse suggesties voor accommodaties waarmee wij goede ervaringen hebben.

Deze 'zelf zoeken & boeken' optie kost EUR 30,-. Dit is:
Inclusief:

 • Onze uitgebreide routebeschrijving met gedetailleerde informatie over alle bezienswaardigheden van de basisreis (dus ongeacht uw aanpassingen);
 • Een boekingbevestiging met daarin een duidelijk overzicht van uw reisschema;
 • Een link naar uw persoonlijke 'Zoek & Boek' pagina met daarop per geselecteerde locatie een op maat gemaakte link naar onze partner Booking.com;
 • Diverse suggesties voor accommodaties waarmee wij goede ervaringen hebben

Exclusief:

 • Overnachtingen. Deze dient u ZELF te zoeken & boeken*
  * U bent zelf verantwoordelijk voor het zoeken & boeken van uw accommodaties en de afhandeling van deze boekingen. Op iedere accommodatieboeking die u maakt zijn de voorwaarden van toepassing zoals vermeld op de website van Booking.com. CelticTours draagt geen enkele verantwoording voor het wel/niet boeken van accommodaties, het naleven van de voorwaarden van Booking.com en/of enige financiële verplichting die voortvloeit uit deze boekingen.  CelticTours biedt geen bemiddeling bij het maken van de boekingen en is niet aansprakelijk voor de beschikbaarheid en de tarieven van Booking.com. 

               

Voeg toe aan Digg Voeg toe aan Facebook 
   Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan Twitter 
Copyright