Discover Scotland - 8 dagen


Reisschema: 1x Glasgow, 3x Fort William, 2x Pitlochry, 1x Edinburgh

Hoogtepunten: Glen Coe, Ben Nevis, Isle of Skye, Eilean Donan Castle, Loch Ness, Blair Castle, Balmoral Castle, Royal Yacht Britannia

3949

Dag 1

Aankomst in Schotland, u rijdt naar Glasgow. De rest van de dag en avond kunt u gebruiken om deze bruisende stad te ontdekken. U verblijft een nacht in de omgeving van Glasgow.


 

U overnacht in: Glasgow

3950

Dag 2

U rijdt via de Trossachs, het schitterende natuurgebied in de zuidelijke Highlands, naar Fort William. Deze landelijke route voert u langs de Loch Lomond, de gletsjervallei Glen Coe en de Ben Nevis, de hoogste berg van Schotland. U verblijft drie nachten in de omgeving van Fort William.

 

U overnacht in: Fort William

3950

Dag 3

Vandaag rijdt u de ‘Road to the Isles’ en gaat u via de ferry naar het Isle of Skye. Hier maakt u een tocht over dit schitterende en ongerepte eiland, vol met kliffen, bergen en meren. Op de terugweg kunt u het Eilean Donan Castle bezoeken, één van Schotland's mooiste kastelen.

 

U overnacht in: Fort William

3950

Dag 4

Via Loch Ness, waar u kunt kijken of u Nessie wel kunt vinden, gaat de route vandaag naar Inverness, de hoofdstad van de Highlands. Via de pittoreske andere zijde van Loch Ness rijdt u weer terug naar Fort William.
 

 

U overnacht in: Fort William

4155

Dag 5

Vanuit Fort William rijdt u naar Aviemore dat midden in de Cairngorms ligt. Deze bergrug biedt de gelegenheid voor een wandeling door prachtige natuur of een tochtje met de skilift naar de bergtoppen. Ook kunt u een bezoekje brengen aan het 13e eeuwse Blair Castle. Vanuit Aviemore rijdt u naar Pitlochry. U verblijft twee nachten in de omgeving van Pitlochry. 
 

U overnacht in: Pitlochry

4155

Dag 6

Vandaag kunt Balmoral Castle bezoeken, het kasteel waar de Queen Mom opgroeide en het mooiste kasteel van Schotland, een tocht door de prachtige omgeving van Pitlochry maken of de steden Perth en Dundee bezoeken.


 

U overnacht in: Pitlochry

103353

Dag 7

Vanuit Pitlochry rijdt u naar Edinburgh, de hoofdstad van Schotland en een van de mooiste steden van Europa. Het koninklijke yacht Royal Yacht Britannia, het imposante Edinburgh Castle en de Royal Mile wachten op uw bezoek.


 

U overnacht in: Regio Edinburgh

Dag 8

Terugreis.
 

Voeg toe aan Digg Voeg toe aan Facebook 
   Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan Twitter 
Copyright