Most of Scotland Special - 10 dagen

Type Accommodaties:

U heeft de keuze uit de volgende TYPE accommodaties (scroll naar beneden voor uitleg en voorbeelden van de verschillende types):

  • Mix: Hotels, Inns en B&B's (incl. ontbijt)
  • ​Hotel (incl. ontbijt)
  • Bed & Breakfast (incl. onbtijt)
  • Zelf zoeken & boeken (indien van toepassing)

Mix: Hotels, Inns en B&B's

De Mix-accommodaties is een unieke optie die alleen CelticTours u biedt en is veruit het meest populair bij onze klanten! Wanneer u kiest voor deze optie overnacht u tijdens uw rondreis afwisselend in B&B's, hotels en Inns. Op deze manier ervaart u een grote diversitieit aan accommodaties en zal uw rondreis een nog betere kennismaking met Schotland worden!

Naast de hieronder beschreven B&B's en Hotels zult u bij deze optie ook in een Inn verblijven. Inns zijn redelijk kleinschalige 2* á 3* accommodaties die zich kenmerken doordat er ook een Pub/restaurant aanwezig is. Dit zijn vaak hele charmante en karakteristieke pubs waar ook de 'locals' samenkomen voor een drankje en u zich dus helemaal in het Schotse leven kunt onderdompelen. De Inns kunnen in het centrum van een dorp zijn gelegen maar ook aan een doorgaand plattelands weggetje of in 'the middle of nowhere' (een zgn. Country Inn) waarbij ze nog steeds de functie van dorpsherberg vervullen. In de meeste pubs serveert men Pub-Food; eenvoudige maar prima maaltijden tegen relatief lage prijzen. De afgelopen jaren is de kwaliteit van dergelijke menu's enorm gestegen en zijn er steeds meer pubs en Inns met Award Winning keukens!

Enkele voorbeelden van Inns waarmee wij samenwerken (Indien u op de naam klikt, wordt u naar hun website geleid en kunt u een kijkje nemen!):
Aberdeen: The Ship Inn
Pitlochry: The Old Mill Inn
Ullapool: The Arch Inn
Fort William - The Inn at Ardgour

Omdat in de ene overnachtingsplaats bijvoorbeeld geen B&B aanwezig is, en in de volgende plaats geen Inn, kan het niet anders dan dat wij bepalen welke nacht u in welk type accommodatie verblijft. Uiteraard doen wij ons uiterste best de mix van accommodaties zo eerlijk mogelijk te verdelen zodat u de drie types optimaal kunt ervaren. Ontbijt is altijd inbegrepen bij deze mix-optie en de kamers zijn altijd En-suite (met eigen badkamer en toilet). 
Een hele leuke en afwisselende optie en zeker een aanrader!

Mix: Hotels, Inns en B&B'sMix: Hotels, Inns en B&B'sMix: Hotels, Inns en B&B'sMix: Hotels, Inns en B&B'sMix: Hotels, Inns en B&B's

Hotel

De hotels waar CelticTours gebruik van maakt zijn van 3* en 4* niveau. De grootte van de hotels kan zeer variëren, van een kleinschalig country hotel tot een groot hotel met 200 kamers. Qua uitrusting en comfort doen de kleinere hotels echter niet onder voor de grotere hotels. Zo kan het dus zijn dat u de ene nacht in een hotel van een grote hotelketen verblijft en de volgende nacht in een kleinschalig, 'family-run' country hotel. 

De hotels worden altijd geboekt obv En-suite kamers (kamers met eigen badkamer en toilet) en inclusief ontbijt. Daarnaast beschikken de meeste hotels over alle moderne voorzieningen zoals TV, Koffie-en thee faciliteiten, toiletartikelen, haardroger en (gratis) Wifi. 

Een greep uit de hotels met wie wij samenwerken: (Indien u op de naam klikt, wordt u naar hun website geleid en kunt u een kijkje nemen!)
Aberdeen: Jurys Inn
Fort William: Clan MacDuff
Edinburgh: Holiday Inn Express Hotel Waterfront, Leith
Glasgow: Bothwell Bridge Hotel

Ook voor de hotels geldt dat wij deze op maat inkopen en dat u uw eventuele wensen met betrekking tot uw accommodaties kunt doorgeven bij boeking! 

HotelHotelHotelHotelHotel

Bed & Breakfast

Een Bed & Breakfast* is dé ideale accommodatie om tijdens uw rondreis het échte Schotland te leren kennen! B&B's worden meestal gerund door de eigenaren zelf en zij doen dit met trots, liefde en toewijding. Door het persoonlijke contact krijgt u een unieke inkijk in het leven van een 'local' en bent u verzekerd van een brok aan locale kennis en Schotse gastvrijheid!

CelticTours werkt samen met 3* en 4* B&B's, die zich onderscheiden door de typische combinatie van kleinschalige gastvrijheid en hedendaags comfort. In bijna alle gevallen zijn de B&B's persoonlijk door ons getest en anders door vertrouwde relaties bezocht en gekeurd. Wij maken zowel gebruik van de kleinschalige als de wat grotere B&B's. 

In een B&B heeft u altijd een zgn. En-suite kamer; een kamer met een eigen douche en toilet. Vaak zijn er koffie- en thee faciliteiten op de kamer en is er een TV aanwezig. Steeds meer B&B's bieden ook gratis WiFi. Bij een B&B zit altijd het ontbijt inbegrepen en vaak is dit een home-cooked Scottish breakfast, vers bereid door uw gastvrouw/heer!

In Schotland zijn er ook veel B&B's die zich hotel noemen; meestal komt dat doordat ze een licentie hebben om een drankje te schenken. Deze hotels zijn ook kleinschalig en hebben dezelfde kwaliteit als B&B's. CelticTours schaart deze accommodaties ook onder de noemer B&B.

Een greep uit de Bed and Breakfasts met wie wij samenwerken: (Indien u op de naam klikt, wordt u naar hun website geleid en kunt u een kijkje nemen!)
Edinburgh - Craigmore B&B
Fort William - Torlundy guesthouse
Inverness - Sunnyholm B&B
Pitlochry - Buttonboss Lodge

Zo krijgt u een indruk van de accommodaties zoals wij deze voor u uitkiezen. Aangezien wij op maat inkopen kunt u eventuele wensen bij boeking doorgeven. Wij zullen hier dan zo goed mogelijk rekening mee houden bij het inkopen van de accommodaties! 
*Een andere benaming voor een B&B is ook wel Guesthouse, Farmhouse of Lodge. 

 

Bed & BreakfastBed & BreakfastBed & BreakfastBed & BreakfastBed & Breakfast
Voeg toe aan Digg Voeg toe aan Facebook 
   Voeg toe aan Linked In Voeg toe aan Twitter 
Copyright